Kahve Falı Bakıyorum..

$DSC_0001.JPG $DSC_0002.JPG $DSC_0003.JPG $DSC_0006.JPG $DSC_0007.JPG $DSC_0008.JPG
iyi geceler cnm şimdiden saol :)

İçinde bir sıkıntı birikmiş. İçine ata ata büyümüş. O sıkıntıyı bi anda atacaksın içinden yakın zamanda.
Biriyle bi birlikteliğini görüyorum. Bu kişiyle bir sırt dönme olayı yaşanmış gibi görünüyor. İki tarafta bazı olaylardan dolayı tartışmış ve birbirine sırtını dönmüş. Fakat kısa süre sonunda barışma, kavuşma söz konusu. İkinizde birbirinizi seviyosunuz. Sadece ikinizde birbirinizden inatçısınız.
İki kişi var. Her kararını destekliyor ve yanındalar. Ne yapsan sana çok güveniyorlar. Belli ediyorlarmı bilmiyorum. Biri bayan biri erkek bunların..
Aşka dair güzel bi adım atılacak gibi. Adımdan kastım ya söz, nişan, evlilik vb. gibi bir şey. Yada aranızda aşkınızın dahada canlandığı bi sürpriz, eğlence gibi birşey.
Biriyle bi görüşmen, konuşman olacak. İkinizde karşılıklı oturacaksınız ve o kişiden alacağın haberlere şaşıracaksın.
Sen biraz sessiz gibi görünüp içinde çok şey yaşayan birisin. Herşey çok çabuk olup bitsin istiyosun. Artık mutlu olayım diye yakınıyosun. Mutsuz olucaksam bile hemen olsun geçsin istiyosun.

Seni mutsuz eden bi insan var hayatında. Birliktemisinz tam çözemedim ama onunla konuşsanda mutsuzsun konuşmasanda. Karşındakinin yapısını pek çözemedim. Aşkın platonikte olabilir yada sıkıntılı bi birliktelikte olabilir. Ama tam anlamıyla sağlam bir şey göremedim ortada.
Yalnız kimseye hak ettiğinden fazla değer verme derim. Çünkü hep bunu yapıyosun ve sonunda üzülen yine sen oluyosun..
Bu ne zaman olur bilmiyorum ama çok güzel bi birliktelik yaşayacağını görüyorum ben senin. Çok sevilecek ve seveceksin. Şuan bi birlikteliğin varsada ya şuanki birlikteliğinde ileriki zamanda bu böyle olacak yada başka biriyle..
Yaşanan olayları içinde karman çorman bi hale dönüştürüyosun. Düşünüp düşünüp küçücük bi olayı büyütebiliyosun bile.
Şu aralar canın sıkkın ve üzerinde kara bulutlar dolaşıyor..
İsminde ''Y'' harfi olan biriyle ilgili aranda bi problem olacak. Ve bir müddet kafanı kurcalayacak bu kişi.
Sana bi tavsiye, karşındaki seni sevmiyor yada istemiyorsa zorlama. Çünkü önündeki bir çok kısmeti, güzel günleri tepiyorsun inadın yüzünden. Olmuyorsa zorlama.. Emin ol öyle daha cok mutlu olacaksın.

Kafan çok karışık ve içinde bir sürü şey biriktirmişsin. Kafan okadar karışıkki benim bile kafam karıştı falına bakarken :)
Etrafında kötü niyetli cok insan var. Seni mutsuz etmek için uğraşıyorlar adeta..
Bazı şeyleri oluruna bırak derim. Çok üsteleme üstüne gitme. Eşim, eşim diyorsun ya hani. O şuan ailesinin tutsağına girmiş. Sen onun üstüne gittikçe o ailesene dahada yanaşacak. Biraz sakin sessiz kal. İllaha duramıyorum diyosan konuş eşinle. Ama bu konuşma cok sert olmasın cünkü ters tepebilir. Ailenle oturduğumuzda evliliğimiz daha kötüye gidiyor. Ailen her ne kadar iyi yada kötü olsa bile ev ev üstüne olmuyor. Ayrı eve cıkalım bak ozaman herşey daha güzel yoluna girecek. Seni ailenden koparamam buna hakkım yok. Ayrı eve cıksakta ailenle sürekli görüşeceğiz onlar benimde ailem. Ama ev ev üstüne olmuyor. Eğer beni gerçekten seviyorsan ve benimle evliliğimizi sürdürmek istiyorsan ayrı eve cıkalım. Bak ozaman söz veriyorum herşey daha güzel olacak gibi bir konuşma yapabilirsin. Eğer hala inadım inat diyor ve seninle evliliği sürdürmeye yanaşmıyorsa. Bırak. Kenara çekil ve ne sesini duyur nede yüzünü göster. Bir kaç hafta bunu yap ve son olarak karşına al . Ve yapacakta bir şey yok artık. Bak ben şuan bakıyorum fala ama fal değişkendir hayat nasıl değişkense. Ben senin ne zaman öleceğini veya kiminle kesin evleneceğini, boşanacağını tam anlamıyla bilemem. Sadece olaylara göre şuanda mümkün olma ihtimali daha fazla olanı görürüm. Bu bi anda değişebilir. Örneğin sen barışmak istersin eşinle. Ve falda bunu bu şekilde görürüm. Bir kaç hafta sonra bir bakarsınki kararın değişmiş ayrılmak istersin. Anladın mı?
Ben şuan senin hayatında sağlam bir birliktelik görmüyorum zaten. Olaylar cok karmaşık ve senin dışında gelişiyor. Bir müddette böyle devam edecek gibi .Sende eşinde karışık kafalarınız tam anlamıyla net bi ayrılma yada barışma kararı yok.

Bunlar da eşimin 15 gün önce içtiği fincan görüntüleri. Ayrılık burada görünüyor mu?

Eki Görüntüle 480916 Eki Görüntüle 480917 Eki Görüntüle 480918

Eşin kararlarını kendi kendine veremiyor gibi artık. Sen belki görmüyorsun yada göstermiyor ama oda üzgün aslında.
Ama sana öyle bi yüzünü gösteriyorki sanırsın senden nefret ediyor. Çünkü fazlaca dolduruşa geliyor. Eğer ailesinden koparsa ailesinin onunla bir daha hiç görüşmeyeceğini düşünüyor ve korkuları var bu yüzden. Ailesiyle oda tam anlamıyla konuşmasını bilmiyor aslında. İpler yine senin eninde. Önce eşini güzellikle ikna etmen gerekiyor. Ondan sonra ailesiyle konuşabilirsiniz.
Ben yakın zamanlarda tamamen bi boşanma ayrılık görmüyorum. Yine bir araya gelip konuşacaksınız siz bu konuları.
Ya tam emin değilim seni ümitlendirmekte istemiyorum ama bi kavuşma, barışma gibi birşey görüyorum. Ve duruma cok sinirlenen biri var. Kavuşma olmasada düzgünce karşılıklı konuşacağınız bir vakit olacak ve bu duruma biri cok sinirlenecek ama eşin bu sefer o kişnini etkisi altında olmayacak gibi.
Bide merak ettiğim eşinin isminde T harfi varmı ?

Son düzenleme:

İçinde bir sıkıntı oluşmuş. Kafanı kurcalıyor ve düşünüp duruyorsun. Bu sıkıntıyı bir anda atacaksın merak etme.
Biriyle bi birlikteliğini görüyorum. Bu kişinin sözleri tarafından kırılıp üzüleceksin. Sana bir şey yüzünden cok kızacak ve cok sert cıkışacak gibi görünüyor. Sen pek bir şey yapmayıp öylece boynunu bükeceksin.
Falın asıl şekillerin yoğunlaştığı tarafı tam net çekememişsin yarım cıkmış zorlanıyorum bu yüzden..
Birlikte olduğun insanla kısa bir küslüğünüz var. Ama sonunda kavuşma, barışma var.
Kafan cok karışık senin. Herşeyi düşünüp duruyorsun. Şu nasıl olacak bu nasıl olacak diye düşünüp duruyorsun.
Yeni insanlarla tanışacağın bi ortama gireceksin. Kafanı dağıtacaksın..
9 gün sonra seni etkileyecek bir olay yaşayacaksın. İyimi kötümü bilmiyorum..

iki, tane resim yollamaya çalıştım oldumu acaba??

Eklentiler

• $DSC02918.jpg
    $DSC02918.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSC02920.jpg
    $DSC02920.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 75
X