- 30 Haziran 2010
- 1.432
- 11
- 39
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
arkadaslar banada bakarmısınız bu ara tam bı bunalımdayım hıc bıse ıstedıgım gıbı gıtmıyo ,yakın zamanda evlılık falan varmı ?nolur bıseyler yazın
tamam cok tsklerCanım fal kapatıp resimleri eklemen gerekiyor sanırım.
bazı şeylere kafanı cok takmış ve kendini yıpratmışsın..
Bi erkek var cok cok mutsuz.. Omuzlarında oldukça fazla bi yük var. Ve bu yükü taşıyamaz hale gelmiş artık.
Ailenden birinden bi takım nasiyatlar alacaksın.
Bi konuda bi gözyaşı dökecek daha sonrada güzel bi haberle feraha kavuşacaksın..
Uzun saçlı bi kız seni fazlasıyla kıskanıyor.
Bu kızın dışında bi düşmanın var ve bu sana yakın zamanda zarar verecek.
Canım benım oncelıkle vakıt ayırdıgın ıcın cok tesekkur ederım.Ama ben zaten cok asıgım ve asık oldugum kısı yanı eşimde benı cok sevıyor:)ozelden mesaj yollamıstım canım sana ama sanırım karıstırdın sen:)ılgılı sormustum ama neyse yıne de cok sagol...
Canım benim falıma da bakar mısın? Resimleri ekledim, zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim. Özel mesajda bir konudan bahsettim, o konu hakkında bir şey görüyorsan da yazar mısın?Eki Görüntüle 228673 Eki Görüntüle 228674 Eki Görüntüle 228675 Eki Görüntüle 228676 Eki Görüntüle 228677 Eki Görüntüle 228678
Kızlar artık fal bakmıycam sık sık.. Bazen belki bir diğer Kahve Falı başlığına girip bakarım oda bazen. Sürekli bakmak beni yoruyo.
Bu sayfayıda sürekli bakmak için açmıştım. Canımın istediğinde ve istediğim kişilerde bakmak istemiyorm. Herkese bakıyorm biliyosunuz ve bu beni yoruyo..
Bu yüzden artık bu başlıkta olamıycam. Yöneticiler kilitlerse sevinirim.
Kusura bakmayın..
ALLAH gönlünüze göre versin
Kızlar artık fal bakmıycam sık sık.. Bazen belki bir diğer Kahve Falı başlığına girip bakarım oda bazen. Sürekli bakmak beni yoruyo.
Bu sayfayıda sürekli bakmak için açmıştım. Canımın istediğinde ve istediğim kişilerde bakmak istemiyorm. Herkese bakıyorm biliyosunuz ve bu beni yoruyo..
Kusura bakmayın..
Kusura bakmayın..