Seni bekleyeceğim tepedeYavaştan inşallah malum günü bekliyorum az kaldı. Karanfil göndericem sana
Pilota diyimde geçerken paraşütle salsın havaalanından oraya gelmek trafikte zulüm olurSeni bekleyeceğim tepede
MantıklıPilota diyimde geçerken paraşütle salsın havaalanından oraya gelmek trafikte zulüm olurparaşütüm karanfilli olsunmu
İyi akşamlar canım,iyiyiz hamd olsun.Hayirli aksamlar hanimlar
Nasılsıniz
İyiz hamdolsun sen nasilsin n ervacimHayirli aksamlar hanimlar
Nasılsıniz
Kafana bı paraşüt düşerse bil ki benmMantıklı.
Yok artık paraşütle buluşmaya gelen kaç kişi olur ki tanırım artık ben seni merak etme
Tabiki şu an Körlük okuyorum 70 sayfa kaldı.Afiyet olsun canım benimFareler ve insanlari okudun mu sen bu arada
Tam kitabını okuyorsun sen de amaİyim bal hatun çok şükür kitabtan yüreğim kabardı biraz ama toparladım. Çayımı yudumladim ayaklarımı uzattım biraz zihin dinlenmesi yapıyorum sen nasilsinnmmmnn baaakeyim.
DimiTam kitabını okuyorsun sen de ama
Akıyor valla. Çocuğu babaya verdim o uyutuyor. Ben de bitirmeye çalışıyorum artık. Bir sğre Hasan gitmez aklındanDimivalla sırasıyla denk geldi.
Sen nasılsın bakim canim nasıl gidiyoor kitablarla
Öyle diyor herkesAkıyor valla. Çocuğu babaya verdim o uyutuyor. Ben de bitirmeye çalışıyorum artık. Bir sğre Hasan gitmez aklından
Üst üste ağır kitaplar okumuşsun amaÖyle diyor herkeskorluk bittimi daha onun bile etkisinden çıkamadım oda farklı bı kaostu
Canim nasılsın,kuzenin nasıl?Jenna canım benım
İyiyim Jennacıgım sukur, Kuzenımın pazartesi gunu dıger Pet ı cekılecek. Tedavisi ne boyutta ıse yaramıs ozaman ogrenecegız ınsallah.Canim nasılsın,kuzenin nasıl?
İnsallah cok cok iyi sonuçlar olur canim ❤İyiyim Jennacıgım sukur, Kuzenımın pazartesi gunu dıger Pet ı cekılecek. Tedavisi ne boyutta ıse yaramıs ozaman ogrenecegız ınsallah.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor