Ellerine sağlık canımİş yaptım çok yoruldum
Afiyet olsun canım,Ee kahve içen yok mu
Sana da afiyyet olsun
Ben pek aramam çayı ama bu akşam canım istediSana da afiyyet olsunçay da demlerim birazdan ,her akşam demlenir bizde
Afiyet olsun canım benim
Yook bence hicbirsey olmaz. Verebilirsin elbetteArkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımın kupa bardağını kırdım yanlışlıkla, içimde kaldı ona bir kupa hediye etmeyi düşündüm ama sonra bir tane almak çok basit geldi, evde kupa takımlarım var hiç kullanmadığım bana hediye gelen, paketini dahi açmadığım. Bir yandan hediye gelen bir şeyi hediye etmek bana hediye verene değer vermemek gibi olur mu onu bilemedim. (Sohbet olsun diye yazdım tabi dert değil)
Hediyeyi hediye etmek sünnettir derler benim kulağıma öyle çalınmışArkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımın kupa bardağını kırdım yanlışlıkla, içimde kaldı ona bir kupa hediye etmeyi düşündüm ama sonra bir tane almak çok basit geldi, evde kupa takımlarım var hiç kullanmadığım bana hediye gelen, paketini dahi açmadığım. Bir yandan hediye gelen bir şeyi hediye etmek bana hediye verene değer vermemek gibi olur mu onu bilemedim. (Sohbet olsun diye yazdım tabi dert değil)
Afiyet olsun şekerimBende çayımı içiyorum şuan afiyet olsun herkese
Yook bence hicbirsey olmaz. Verebilirsin elbette
Bence de ya evde dolap bekleyeceğine kullanan birinde iş görsün :)Hediyeyi hediye etmek sünnettir derler benim kulağıma öyle çalınmış.
İyim bal hatun çok şükür kitabtan yüreğim kabardı biraz ama toparladım. Çayımı yudumladim ayaklarımı uzattım biraz zihin dinlenmesi yapıyorum sen nasilsinnmmmnn baaakeyim.Afiyet olsun şekerimNasılsın görüşemedik sanki
Bende uzandım şimdi biraz müzik bir yandan burda biraz takılıyorum ,sonra bende yeni kitaba başlayacağım inşallah canım benimİyim bal hatun çok şükür kitabtan yüreğim kabardı biraz ama toparladım. Çayımı yudumladim ayaklarımı uzattım biraz zihin dinlenmesi yapıyorum sen nasilsinnmmmnn baaakeyim.
Ne zaman gece oldu anlamadım vallahi ayaktaydim sürekli pertm çıkmış durumdaBende uzandım şimdi biraz müzik bir yandan burda biraz takılıyorum ,sonra bende yeni kitaba başlayacağım inşallah canım benim
Benimde bugün dışarda biraz işlerim vardı sonra geldim akşam oluverdi yemekti şuydu buydu derkenNe zaman gece oldu anlamadım vallahi ayaktaydim sürekli pertm çıkmış durumda
Yavaştan inşallah malum günü bekliyorum az kaldı. Karanfil göndericem sanaBenimde bugün dışarda biraz işlerim vardı sonra geldim akşam oluverdi yemekti şuydu buydu derken.
Ne yaptın sen gelecek misin