Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Ee kahve içen yok mu 😊💞

Eklentiler

• IMG_20210105_175311.jpg
    IMG_20210105_175311.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20210105_175022.jpg
    IMG_20210105_175022.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımın kupa bardağını kırdım yanlışlıkla, içimde kaldı ona bir kupa hediye etmeyi düşündüm ama sonra bir tane almak çok basit geldi, evde kupa takımlarım var hiç kullanmadığım bana hediye gelen, paketini dahi açmadığım. Bir yandan hediye gelen bir şeyi hediye etmek bana hediye verene değer vermemek gibi olur mu onu bilemedim. (Sohbet olsun diye yazdım tabi dert değil)

Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımın kupa bardağını kırdım yanlışlıkla, içimde kaldı ona bir kupa hediye etmeyi düşündüm ama sonra bir tane almak çok basit geldi, evde kupa takımlarım var hiç kullanmadığım bana hediye gelen, paketini dahi açmadığım. Bir yandan hediye gelen bir şeyi hediye etmek bana hediye verene değer vermemek gibi olur mu onu bilemedim. (Sohbet olsun diye yazdım tabi dert değil)
Yook bence hicbirsey olmaz. Verebilirsin elbette 🤗

Hediyeyi hediye etmek sünnettir derler benim kulağıma öyle çalınmış 🤭.

İyim bal hatun çok şükür kitabtan yüreğim kabardı biraz ama toparladım. Çayımı yudumladim ayaklarımı uzattım biraz zihin dinlenmesi yapıyorum sen nasilsinnmmmnn baaakeyim.
Bende uzandım şimdi biraz müzik bir yandan burda biraz takılıyorum ,sonra bende yeni kitaba başlayacağım inşallah canım benim 🤗

• Beğen
Reactions: H M
Ne zaman gece oldu anlamadım vallahi ayaktaydim sürekli pertm çıkmış durumda 🙈
Benimde bugün dışarda biraz işlerim vardı sonra geldim akşam oluverdi yemekti şuydu buydu derken 🥴.
Ne yaptın sen gelecek misin🤗

X