Bende diyorum buralar bir aydinlandi ablam gelmiş ay gibi doğmuş sayfaya
Jenaciiiiiim
İyi geceler
geç oldu ama
BenmiGısgananlar vaaarrr
Genelll
O neydi gizz başlığı gördüm sadeceGısgananlar vaaarrr
Ay bun u Elif'in mesaja yazacaktımO neydi gizz başlığı gördüm sadece
Tamam aldim mesajini kabul ettimA
Ay bun u Elif'in mesaja yazacaktım
Kız çok teşekkür ederim. Kukrimim benim enerji kaynağım hep iyi ol hep hayatımda ol e mi...Bende diyorum buralar bir aydinlandi ablam gelmiş ay gibi doğmuş sayfaya
Tam tersi kac gundur okdr skkndimki bugun cok iyiyim cok sukurNe o gerginsiniz bugün
Sağ ol canımm oyalanmam gerek çünkü yoksa kafayı bi şeylere takıyorum, klomen işe yaramadı bu ay mesel, hep meşgul olmam lazım.
Bak meşgul deyince kendi konum aklıma geldi ikigai oraya da yazayım bari gideyim de
Hep beraber,hep iyi olalım inşallah canısıKız çok teşekkür ederim. Kukrimim benim enerji kaynağım hep iyi ol hep hayatımda ol e mi...
Güzel reklamdı sen deyince hatırladım ondan yazdım gerginsiniz repliğini deTam tersi kac gundur okdr skkndimki bugun cok iyiyim cok sukur
Sen nasilsinn
Biliyorum tatlim onun devami oldgnu bile bile yazdim kendi modumuGüzel reklamdı sen deyince hatırladım ondan yazdım gerginsiniz repliğini de
Ben de iyiyim şükür idare ediyorum işte hayatsenin kullanıcı ismi çayı çok sevdiğinden mi yoksa Rizeli falan mısın
Hayırlısı olsun canım olucak inşallah belliki zaman lazımNe o gerginsiniz bugün
Sağ ol canımm oyalanmam gerek çünkü yoksa kafayı bi şeylere takıyorum, klomen işe yaramadı bu ay mesel, hep meşgul olmam lazım.
Bak meşgul deyince kendi konum aklıma geldi ikigai oraya da yazayım bari gideyim de
Rize de okudum da Rizeliysen hemen ordan girecektim konuyaBiliyorum tatlim onun devami oldgnu bile bile yazdim kendi modumu
Rizeli degilim ama cayi cok seviyorum fekat lakin nickim bambaska yerden esinlenerek yazdim nick alirken o esinlendgm sey geldi aklima 6 da en sevdgm sayi ugurlu sayim ve dogm tarihim 6 agustos
Aminn canımHayırlısı olsun canım olucak inşallah belliki zaman lazım
Bende fos çıktım bir mucize olmazsa bu ayda takılırız birlikteAminn canım
İnsallah yeni yılda halledelim bu konuyu tatlı tatlıBende fos çıktım bir mucize olmazsa bu ayda takılırız birlikte❤
Ben de seni özledim canimJenna16 yaa özledim senii nasılsın
@Nevreste sorma ya artık eskisi kadar giremiyorum ama kalbimdesiniz hep
E Elif_Eylul arkadaş olalım mı