- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canim olsun,iyi geceler öpücüğü olur
Jenaciiiiiim
İyi geceler
geç oldu ama
İnşallah canım ❤İnsallah yeni yılda halledelim bu konuyu tatlı tatlı
Olsun canjm farketmez daha batisindan karadenizliyim bende cok memnun oluyorm tanisiklgmzdanRize de okudum da Rizeliysen hemen ordan girecektim konuya iyi bakalım memnun oldum efendim tekrardan
Tek basina bekleyecek olursun gibime geliyor canomm kimseler olmicak gibiBugün kk çok coşkulu yarın yine saat 00:00 da hepinizi burada bekliyorum kızlar
Hele o yılbaşıli konunun üstüne,milletin aklına düştü bir kere ben de kitap okurum ya da dizi izlerim o vakitTek basina bekleyecek olursun gibime geliyor canomm kimseler olmicak gibi
Sen gittin önceBenimki gitmiş Kukrim
Konu olmasa da zaten akla gelen bisi canim sadece yarina ozel de degil bu insanlarin normal dogasi geregi de iste yilbasi kirmizi vs cart curt derken bide tatil ister istemez akla geliyürHele o yılbaşıli konunun üstüne,milletin aklına düştü bir kere ben de kitap okurum ya da dizi izlerim o vakit
Ben de iyiyim güzelliğimm öpüyorum mutlu gecelerBen de seni özledim canim iyiyim şükür,sen nasılsın?
CanımsınBen de iyiyim güzelliğimm öpüyorum mutlu geceler
Günaydın mini mini minnniiiikkGünaydın
WhatsApp askoSen gittin önce
Bende merak ettim yaEn son 19 Aralıkta gelmişsin,insallah bir sorun yoktur canim benneyanginlargordum ❤
Simdi baktım dun son görulme diyor ,ama yazmadan durmaz ki,anlamadimBende merak ettim ya
Yazar yazar o bize birşey yoktur inşallah.Simdi baktım dun son görulme diyor ,ama yazmadan durmaz ki,anlamadim
İnsallah canim ,iyidir mutlaka Sana da günaydınYazar yazar o bize birşey yoktur inşallah.