- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sendemi calci
Nooo ben değil. Seni farketmemesine şaşırdımSendemi calci
Yok ya bize tatlı tatlı nazlanıyorBende esime karsi boyleyim bazen ne dese kusecek triplenecek sey bulabilirim yeterki isteyeymgenelde regl oncesi olur ama arkadass kronik alingan galba oyle mi
Yeni +18 geldi ilk yorumu sen yapNooo ben değil. Seni farketmemesine şaşırdım
Bunu anladigina.sevindim kronik degilim benYok ya bize tatlı tatlı nazlanıyor
Şakalaşıyoruz canımBunu anladigina.sevindim kronik degilim ben
Ben okdr tanimiyorum seni oyle lanse ettiler bakBunu anladigina.sevindim kronik degilim ben
Öfff iyice kudurdular. Milletin uçkurunu merak edenleri anlamıyorum. Ne yani en çok ben sevişiyorum demek için mi açılıyor konularYeni +18 geldi ilk yorumu sen yap
Bide oy vercezÖfff iyice kudurdular. Milletin uçkurunu merak edenleri anlamıyorum. Ne yani en çok ben sevişiyorum demek için mi açılıyor konular
Eminim tanimak istemezsinBen okdr tanimiyorum seni oyle lanse ettiler baktakiliyorum yaa
Deme oyle demeEminim tanimak istemezsin
Tamam dur oraya da uğrıycamKuzum bu konuları benim konuda konuşalım lütfeeenn
Az kaldı çok sevdim. İskender pala nın 3. Kitabı bu
Ne o gerginsiniz bugünMeraba merabaaaa ajda pekkaann oyle bisi vardi bildin mi
Gece oldu boyle oldu hafiften tozuttum
Sağ ol canımm oyalanmam gerek çünkü yoksa kafayı bi şeylere takıyorum, klomen işe yaramadı bu ay mesel, hep meşgul olmam lazım.Güzel uğraşların var canım maşallah bu süreçte oyalamış olur seni ❤
Tabi yarıştırmak lazımBide oy vercez
Abla buraya gelmeden yeni konuya gitseydinya yilbasinda herkes sevisiyomus
Jenaciiiiiim
İyi geceler
geç oldu ama
Ajaha alemsin yaBizde variz burda ama kukrim yok sadece benimlede arkadas olabilirsin
Bize her gün yılbaşı tatlımAbla buraya gelmeden yeni konuya gitseydinya yilbasinda herkes sevisiyomus
Gısgananlar vaaarrrAbla buraya gelmeden yeni konuya gitseydinya yilbasinda herkes sevisiyomus