Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Ne o gerginsiniz bugün 🤪😂😂😂😂

Sağ ol canımm oyalanmam gerek çünkü yoksa kafayı bi şeylere takıyorum, klomen işe yaramadı bu ay mesel, hep meşgul olmam lazım.
Bak meşgul deyince kendi konum aklıma geldi ikigai oraya da yazayım bari gideyim de🤪😂😂
Tam tersi kac gundur okdr skkndimki bugun cok iyiyim cok sukur 🤣🤣
Sen nasilsinn

Tam tersi kac gundur okdr skkndimki bugun cok iyiyim cok sukur 🤣🤣
Sen nasilsinn
Güzel reklamdı sen deyince hatırladım ondan yazdım gerginsiniz repliğini de😂😂🥰🥰
Ben de iyiyim şükür idare ediyorum işte hayat🤷‍♀️ senin kullanıcı ismi çayı çok sevdiğinden mi yoksa Rizeli falan mısın😜

Güzel reklamdı sen deyince hatırladım ondan yazdım gerginsiniz repliğini de😂😂🥰🥰
Ben de iyiyim şükür idare ediyorum işte hayat🤷‍♀️ senin kullanıcı ismi çayı çok sevdiğinden mi yoksa Rizeli falan mısın😜
Biliyorum tatlim onun devami oldgnu bile bile yazdim kendi modumu 😊

Rizeli degilim ama cayi cok seviyorum fekat lakin nickim bambaska yerden esinlenerek yazdim nick alirken o esinlendgm sey geldi aklima 6 da en sevdgm sayi ugurlu sayim ve dogm tarihim 6 agustos 😉😉

Ne o gerginsiniz bugün 🤪😂😂😂😂

Sağ ol canımm oyalanmam gerek çünkü yoksa kafayı bi şeylere takıyorum, klomen işe yaramadı bu ay mesel, hep meşgul olmam lazım.
Bak meşgul deyince kendi konum aklıma geldi ikigai oraya da yazayım bari gideyim de🤪😂😂
Hayırlısı olsun canım olucak inşallah belliki zaman lazım 😘

Biliyorum tatlim onun devami oldgnu bile bile yazdim kendi modumu 😊

Rizeli degilim ama cayi cok seviyorum fekat lakin nickim bambaska yerden esinlenerek yazdim nick alirken o esinlendgm sey geldi aklima 6 da en sevdgm sayi ugurlu sayim ve dogm tarihim 6 agustos 😉😉
Rize de okudum da Rizeliysen hemen ordan girecektim konuya😂😂 iyi bakalım memnun oldum efendim tekrardan 🥰🌸

X