Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Sağol canım ,her zaman ki gibi,fincan kesmiyor beni, birazdan da eşimle sütlü kahve içeriz
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem evde koşturmak zor gerçekten, ben de çalışıyorum ama dönüşümlü çalışmaya başladık iki hafta çalışıyorum iki hafta evdeyim, hoş evdeyken de totom koltuk yüzü görmüyor akşam çocukları yatırana kadar

Ben bugun sirf guzel goruntu icin kucuk fincana yaptim benide fincan filan kesmiyor buyuk bardaklarda iciyorum cay bardagi da az gelir bana az evvel nescafe ictim ben o kesmedgi icin

Ben bugun sirf guzel goruntu icin kucuk fincana yaptim benide fincan filan kesmiyor buyuk bardaklarda iciyorum cay bardagi da az gelir bana az evvel nescafe ictim ben o kesmedgi icin
Afiyyet olsun canım bayağı tiryakisin demek ki, ben çay bardağında bol kahveli seviyorum, işyerinde fincanda yapıyorum üç yudumda bitiyor kesmiyor hiç

Afiyyet olsun canım bayağı tiryakisin demek ki, ben çay bardağında bol kahveli seviyorum, işyerinde fincanda yapıyorum üç yudumda bitiyor kesmiyor hiç
Ben samimi bir arkadasmdaysam kahve yapilacaksa bilirler hic kucuk fincanda yapmazlar cunku ictgme degmiyo
Simdide cay demledik esimle cay iciyorum

ayy süper ya keşke özel sektörde de bunu yapsalar ama nerde...

Herkes nerede,çay kahve içen yok mu, üst komşum gelmişti onunla içtik kahvemizi,üstüne de yeşil çay içtik

Eklentiler

• IMG_20201230_152110.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 10
Hello Gündüz kahve çok içtim bari havuç suyu içeyim biraz da vücuda faydalı birşey olsun.
Nasılsınız ,nerelerde ne alemde siniz hanımlar .
Ay içinde bir sıkıntı var sanki Cat diye catlayacagim ben

Afiyyet şifa olsun,ben de bebeğim uyusun çay içeceğim,
Bu ara herkeste mi var bu iç sıkıntısı ya, Rabbim ferahlık versin kalplerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…