Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Sagol canim aynen oyle 2 gundur temizlige verdim kendimi . Haftasnuna temiz girince bende rahat oluyorum sade yemekle ugrasip bende tatil yapiyorum hatta yemegide disardan alirsak tam tatil oluyor bazen. Kimse gelmese de haftasnu ev kirliyken huzurlu hissedemiyorum

Sen napiyorsun
En güzeli vala ben yemek işini erkenden yapıyorum eşim gün içinde gelip yemek yiyiyor hayta bazen iki kere yapmak zorunda kalıyorum 😁 temizlik işi bende genekde cuma ve cumartesi oluyor.

Onun dışında hamdolsun iyiyim ❤

En güzeli vala ben yemek işini erkenden yapıyorum eşim gün içinde gelip yemek yiyiyor hayta bazen iki kere yapmak zorunda kalıyorum 😁 temizlik işi bende genekde cuma ve cumartesi oluyor.

Onun dışında hamdolsun iyiyim ❤
Ya oda zor eve gelip yemek yiyip gitmesi dimi
Allah iyilik versn cnm bugun yemegm var benim ondan temizligi hallettm

ev işlerinde aranızda en muzdarip ben olabilirm. haftaiçi çalışıp haftasonu cumartesi hem temizliğimi bitirmeye çalışıyorum hemde 5 günlük yemekler yapıp difrize atıyorum. pazar günü tabii ben pertimm çıkmış halde koltuğa yapışıp kalıyorum

ev işlerinde aranızda en muzdarip ben olabilirm. haftaiçi çalışıp haftasonu cumartesi hem temizliğimi bitirmeye çalışıyorum hemde 5 günlük yemekler yapıp difrize atıyorum. pazar günü tabii ben pertimm çıkmış halde koltuğa yapışıp kalıyorum
Zor tabi çalışınca ben yemek bölümünde çalışırdım şimdi evdeyim tabi hiç yemek derdim olmazdı ilk aylar evde yemek yapmak bile istemezdim şimdi alıştım tabi allah kolaylık versin çalışanlara.

X