Kahveni ictinmi tatlissMerhaba çayım
Merhaba kızlar
Muhabbetiniz bol olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahveni ictinmi tatlissMerhaba çayım
Merhaba kızlar
Muhabbetiniz bol olsun.
Hosgedin elbette gel aramizatık tık tık ... bende girebilir miyim? çayın yanında ikramda vardır diye çatalımı pıçağımı alıp geldim malum korona var
En güzeli vala ben yemek işini erkenden yapıyorum eşim gün içinde gelip yemek yiyiyor hayta bazen iki kere yapmak zorunda kalıyorum temizlik işi bende genekde cuma ve cumartesi oluyor.Sagol canim aynen oyle 2 gundur temizlige verdim kendimi . Haftasnuna temiz girince bende rahat oluyorum sade yemekle ugrasip bende tatil yapiyorum hatta yemegide disardan alirsak tam tatil oluyor bazen. Kimse gelmese de haftasnu ev kirliyken huzurlu hissedemiyorum
Sen napiyorsun
Hoş geldin bende yok ama illaki bulursun bereketli bir topik maşallah burasıtık tık tık ... bende girebilir miyim? çayın yanında ikramda vardır diye çatalımı pıçağımı alıp geldim malum korona var
Ya oda zor eve gelip yemek yiyip gitmesi dimiEn güzeli vala ben yemek işini erkenden yapıyorum eşim gün içinde gelip yemek yiyiyor hayta bazen iki kere yapmak zorunda kalıyorum temizlik işi bende genekde cuma ve cumartesi oluyor.
Onun dışında hamdolsun iyiyim ❤
Tüh boşa getirdim desene neysee bu seferlik bole olsun snra browni ile telafi ederizHosgedin elbette gel aramiza
Cayini kahveni ikramligini kendin alip geliyorsun yalniz yanina sohbeti bizden
Evet ya benimkine bide yemek olsun bazen geliyorlar ama şükür hallediyorum oda çalışıyor tüm gün ne yapsın.Ya oda zor eve gelip yemek yiyip gitmesi dimi
Allah iyilik versn cnm bugun yemegm var benim ondan temizligi hallettm
Aksamlari daha cok aktif oluyor topik ama bikacgndur bos kalmisTüh boşa getirdim desene neysee bu seferlik bole olsun snra browni ile telafi ederiz
İyiyim canım ...sağlığına duaciyim.Ablacım nasılsın teşekkür ederiz
Sabah kahvesini içmiştim ama akşama da yok demem. dersim bitsin geliyorum muhabbete ...Kahveni ictinmi tatliss
Eve yakin isyeri sanirimEvet ya benimkine bide yemek olsun bazen geliyorlar ama şükür hallediyorum oda çalışıyor tüm gün ne yapsın.
arayın mevlasını da bulurmuş brownsiini kısırını da...Hoş geldin bende yok ama illaki bulursun bereketli bir topik maşallah burası
Insallah burda olursam yazarim ama olamayadabilirim abla kolay gelsnİyiyim canım ...sağlığına duaciyim.
Sabah kahvesini içmiştim ama akşama da yok demem. dersim bitsin geliyorum muhabbete ...
Allah razı olsun canım ablacım ❤ allah iyilik versin cümleten inşallahİyiyim canım ...sağlığına duaciyim.
Sabah kahvesini içmiştim ama akşama da yok demem. dersim bitsin geliyorum muhabbete ...
ya bende akşamları yemek , dinlenmek derken pek girmiyorum. İş yerinde boşluk buldum mu burdayım : )Aksamlari daha cok aktif oluyor topik ama bikacgndur bos kalmis
Evet canım hemen dibinde şükür hamdolsun şikayetçi olursak bunada halimiz vahim dediğin gibi sağlık huzur olsunda.Eve yakin isyeri sanirim
Saglik olsun dirlik duzenlik huzur olsun da gerisi onemli degil canim
Aynenarayın mevlasını da bulurmuş brownsiini kısırını da...
Zor tabi çalışınca ben yemek bölümünde çalışırdım şimdi evdeyim tabi hiç yemek derdim olmazdı ilk aylar evde yemek yapmak bile istemezdim şimdi alıştım tabi allah kolaylık versin çalışanlara.ev işlerinde aranızda en muzdarip ben olabilirm. haftaiçi çalışıp haftasonu cumartesi hem temizliğimi bitirmeye çalışıyorum hemde 5 günlük yemekler yapıp difrize atıyorum. pazar günü tabii ben pertimm çıkmış halde koltuğa yapışıp kalıyorum
sağol çok zor gerçektenZor tabi çalışınca ben yemek bölümünde çalışırdım şimdi evdeyim tabi hiç yemek derdim olmazdı ilk aylar evde yemek yapmak bile istemezdim şimdi alıştım tabi allah kolaylık versin çalışanlara.
Allah kolaylık versin canımsağol çok zor gerçekten