Doğum gününe özelJennammmm ne güzel ne bol öptün sen beni ne güzellllllljesss utandı
Fincana bayıldımKahveci kizlar neredeeee huu yorgunluk kahveme kim eslik edecek
Afiyet olsun canım çok güze görünüyor fincanın güzelliğiKahveci kizlar neredeeee huu yorgunluk kahveme kim eslik edecek
Vay vay dibekçilerden kim kaldıKahveci kizlar neredeeee huu yorgunluk kahveme kim eslik edecek
Ben tabikiVay vay dibekçilerden kim kaldıafiyet olsun canım benim yerime de iç
Tabi ki evvoşum sensiz olmaz kiBen tabiki
Olamaz tabiki oyarımTabi ki evvoşum sensiz olmaz ki
İyi valla evvoş yeni yıl hazırlığı yapıyorum yoğunum bu aralar evdeOlamaz tabiki oyarım
Nasılsın jes o ye
Ya teşekkür ederim canım benim ❤ kolay gelsin bunlar tatlı telaşlarİyi valla evvoş yeni yıl hazırlığı yapıyorum yoğunum bu aralar evdearada bakıp çıkıyorum, senin başarını da izliyorum
İyiyim genel olarak beklentilerim var ara ara nirvana oluyor hayırlısı bakalım
Afiyet olsun canımFincana bayıldımafiyyet olsun canım, ben de içtim ama bardakta
Oh miss temizlik sonrası kahve muhteşem oluyor afiyet olsunJES dibek degildi bu defa sek turk kahvesi idi temizlik yaptim hararet yukselmesi yasadm anca paklar diye sirf sunumlu olsn diye buyuk fincanimla icmedim bu ufacik kesmedi beni nescafe yaparim biraza
Evva M mehlika nur tsk canlar fincanimi bende cok seviyorum . Mehlosum sana da afiyet olsn suvari icmisiz yine
Sagol canim aynen oyle 2 gundur temizlige verdim kendimi . Haftasnuna temiz girince bende rahat oluyorum sade yemekle ugrasip bende tatil yapiyorum hatta yemegide disardan alirsak tam tatil oluyor bazen. Kimse gelmese de haftasnu ev kirliyken huzurlu hissedemiyorumOh miss temizlik sonrası kahve muhteşem oluyor afiyet olsun
Ablacım nasılsın teşekkür ederizMerhaba çayım
Merhaba kızlar
Muhabbetiniz bol olsun.