Olsun sende kısas yapBizim kilolar aynı hep öyle görsün beni bir kilo aşağıda hemen ona göre yer falan
Ama o boydan kurtariyor
Ben kaçtım evvam sana doyum olmaz benimki gelecek az kaldı öptümOlsun sende kısas yap
Hyırlı geceler canım allah rahatlık versinBen kaçtım evvam sana doyum olmaz benimki gelecek az kaldı öptüm
Amin hepimizeHyırlı geceler canım allah rahatlık versin
Afiyet olsun fincanda bu desenleri cok sevıyorum yaa osmanlı dönemini cagrıstırıyor gibiGünaydıın
Teşekkürler, işyerime getirmiştim kırıla kırıla bir tane sağlam kaldı,bugün bu fincanda içeyim dedim ama kahvem bu sefer bol köpüklü olmadıAfiyet olsun fincanda bu desenleri cok sevıyorum yaa osmanlı dönemini cagrıstırıyor gibi
Olsun kokusu yeterTeşekkürler, işyerime getirmiştim kırıla kırıla bir tane sağlam kaldı,bugün bu fincanda içeyim dedim ama kahvem bu sefer bol köpüklü olmadı
Napıyonuz zalımlar bunlar ne yavvvv
Teşekkürler canımAfiyet olsun keyif at boşver
aynende oyle :) antıka annanemın annesınden kalmaBen neyciyim bugün çözemedim daha ama o fincana bayıldımmmmmmbenim antika Royallerimin havasında
Şuan kısa çaplı kalp sıkışması kıskançlık hasetlik fesatlık hissediyorumaynende oyle :) antıka annanemın annesınden kalma
annem evlenırken annanem anneme ''bu annemden bana kaldı anı olarakda sana kalsın'' demıs ben evlenırkende dırekt annemın ceyızınden el koydumbır tanecık kızın var ne yapıcaksın senın vıtrınınde duruyor dedım
hıc pısman degılım bugun olsa yıne yaparım
yanında gumus kasıklarıda var
eskıler ne keyfıne duskun ınsanlarmıs
benden de kızıma kalacak ınsallah tum yemek setı cay setı komple duruyor
Yeter ama heeeee bu ne yavHayırlı akşamlar