Aynen aynen cumalari berbatYasak öncesi günü görüyorum geri dönüşüm 4-5 tane olsa rahat dolar koliler yığılmış
Ama bu sira hangi gun gorsem asiri dolu hicte albenili fiyat filan kalmadi eskisi gbi heryer pahalndi tabi oralar da ayni napacaklardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynen cumalari berbatYasak öncesi günü görüyorum geri dönüşüm 4-5 tane olsa rahat dolar koliler yığılmış
Kadının sütlü Nuriyelisi makbuldurNe demiş atalarımız kadının kalcalisi
S bence kizliktan kadınlığa geçiş evresinde ara beden yanlış yapmislar onu
He he valla konusuyordu kadin gayet net bu neymis bu kucuk l xl olani alayim diye
Ben hic s beden olmadimmNe demiş atalarımız kadının kalcalisi
S bence kizliktan kadınlığa geçiş evresinde ara beden yanlış yapmislar onu
Hemde ne pahalanma yaAynen aynen cumalari berbat
Ama bu sira hangi gun gorsem asiri dolu hicte albenili fiyat filan kalmadi eskisi gbi heryer pahalndi tabi oralar da ayni napacaklardi
Bence kadının sütlü Nuriye yapabileni makbuldürKadının sütlü Nuriyelisi makbuldur
Siz cikinda bende çıkayım çamaşır katlayayimHayırlı geceler hanımlar bı gidemedim
Bilemediniz bence yiyeni makbuldurHemde ne pahalanma ya
Bence kadının sütlü Nuriye yapabileni makbuldür
Dedim sen zahmet etme ver kartını ben alırım kendime trendyoldan tabak çanak aldımNe aldin ne aldin
Bimde sali gun bi abla yuksek sesle konusarak yanindaki arkadasna kirmizi don alayim kendime baska biyere cikamoyoruz diyip guluyordu aa esime de alayim dedi sonra
Biz anca tabak çanak alalım sabah geliyoruz markete girdik tam kasaya dincez eşim dedi bak ilerde gevrekler var al istersen kahvaltı da yersinDedim sen zahmet etme ver kartını ben alırım kendime trendyoldan tabak çanak aldım
Teşekkür ederim canım iyi geceler ❤Iyi yaptin gule gule gunlerde kullan
Bende yatiyorum kizlar iyigeceler
Enişte zayıfmı kiBiz anca tabak çanak alalım sabah geliyoruz markete girdik tam kasaya dincez eşim dedi bak ilerde gevrekler var al istersen kahvaltı da yersin
"Sık boğazını şişip durma" anca bu kadar güzel soylenebilirdi
Aynı kilodayiz biz hep ben sisince o da şişiyor ama onun boyu benden uzun tabiEnişte zayıfmı ki
İzninle bir oh demek istiyorum enişte beyeAynı kilodayiz biz hep ben sisince o da şişiyor ama onun boyu benden uzun tabi
Hiç sıkma canını vala ben diyeti salalı bir hafta oldu zayıf kalabilmek için yememek lazım oda pek mümkün olmuyorAynı kilodayiz biz hep ben sisince o da şişiyor ama onun boyu benden uzun tabi
Aman ben hep dioyrum bişey olmuyorİzninle bir oh demek istiyorum enişte beye
Yine siz eşitmişsiniz benimki üflesen yere yapışacak zayıflıktan ben sindirella oldu duba gibiAman ben hep dioyrum bişey olmuyor
Bizim kilolar aynı hep öyle görsün beni bir kilo aşağıda hemen ona göre yer falanYine siz eşitmişsiniz benimki üflesen yere yapışacak zayıflıktan ben sindirella oldu duba gibi