Nasıl yani ne oldu
Ooo süper bende nescafemi yudumluyorumEki Görüntüle 2742244
Ayy kırmızı kalbim düşmüş foto çekerken kusura bakmayın
Not: şu an yemiyorum 9 dan sonra koyarım buraya diye çektim daha vakitli yedim yani
Not 2: hepsini yemedim
benneyanginlargordum
Oriana
iyi akşamlaaaar
yaaa benım annemde vermeezdıŞuan kısa çaplı kalp sıkışması kıskançlık hasetlik fesatlık hissediyorumben hepsini paramla aldım maalesef, bizim eskiler için eşyaları çok kıymetli ben alayım desem annem için daha da kıymete biner asla vermez. Ne bakırlar ne fincanlar ne kaseler ne taraklar ne aynalar var ah ahhhh
Eveeet ben yaptım tart kalıbında kek yapıp ortasına muhallebi koyuluyor ya ondan yaptım tüm halini göstereyimOoo süper bende nescafemi yudumluyorumşu kalpli kek mi tartlımı sen mi yaptın Eki Görüntüle 2742252
Çok iyi olmus ama hafifte duruyor ellerine saglıkEveeet ben yaptım tart kalıbında kek yapıp ortasına muhallebi koyuluyor ya ondan yaptım tüm halini göstereyimsana da afiyet olsunn bu arada
Eki Görüntüle 2742257
Ellerine sağlık çok güzel olmuşEveeet ben yaptım tart kalıbında kek yapıp ortasına muhallebi koyuluyor ya ondan yaptım tüm halini göstereyimsana da afiyet olsunn bu arada
Eki Görüntüle 2742257
Marifetli hatun ellerine sağlıkEveeet ben yaptım tart kalıbında kek yapıp ortasına muhallebi koyuluyor ya ondan yaptım tüm halini göstereyimsana da afiyet olsunn bu arada
Eki Görüntüle 2742257
Afiyet bal seker olsun o pasta diliminin guzellıgı ne???Eki Görüntüle 2742244
Not: şu an yemiyorum 9 dan sonra koyarım buraya diye çektim daha vakitli yedim yani
benneyanginlargordum
Oriana
iyi akşamlaaaar
YaaaEveeet ben yaptım tart kalıbında kek yapıp ortasına muhallebi koyuluyor ya ondan yaptım tüm halini göstereyimsana da afiyet olsunn bu arada
Eki Görüntüle 2742257
Dilimi gec butun halinide paylastı asıl onun guzelliği neeAfiyet bal seker olsun o pasta diliminin guzellıgı ne???
Ellerine sağlık canım enfes görünüyorEveeet ben yaptım tart kalıbında kek yapıp ortasına muhallebi koyuluyor ya ondan yaptım tüm halini göstereyimsana da afiyet olsunn bu arada
Eki Görüntüle 2742257
Kahveni içtin mi evvam içmediysen yap gel hadiEllerine sağlık canım enfes görünüyor
Herkese afiyet olsun kahveler mis
Gormem mı, allahım ne marifetli kadın.Dilimi gec butun halinide paylastı asıl onun guzelliği nee
Ucundan kıyısından bizede nasip olsun o zaman oyle marifetler dimiGormem mı, allahım ne marifetli kadın.
Pasta, el ısı ne ararsan var.. masallah dıyelım
Ben de az once ıctım, sana ozel cektimEki Görüntüle 2742244
benneyanginlargordum
Oriana
iyi akşamlaaaar
Keskeeee. Tatlıya bayılırım, keske oyle guzel tatlılar yapabilsem parıkocumUcundan kıyısından bizede nasip olsun o zaman oyle marifetler dimi
İçtim canım geç yemek yediö bişey yiyip içmesem yararıma olurKahveni içtin mi evvam içmediysen yap gel hadi