- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Yok yok gülerek yazdımAa yapilir mi bu
Yuregim hopladi bilmeden incittmmi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok gülerek yazdımAa yapilir mi bu
Yuregim hopladi bilmeden incittmmi diye
Minik senle ne çok ortak yönümüz var benimki çay içmez asla bazen kızıyorum bana eşlik etsen doya doya içsem şu çayı ne olurdu ama yokBiz yeni evlendik senede yarim paket çay biterdi evde o kadar icilmezdi
Eşim hala içmiyor kızım çaya aşık caydanligin kapağını açıp kokluyo ohhh mis diyerek
Bende düşünüyorumNe aldin ne aldin
Bimde sali gun bi abla yuksek sesle konusarak yanindaki arkadasna kirmizi don alayim kendime baska biyere cikamoyoruz diyip guluyordu aa esime de alayim dedi sonra
Sevdiklerimi incitmekten Allah a siginirimHiç şakası da şaka değil yahu bunun
Eskiden bende icmezdim ama sadece kahvaltıda şimdi hemen demliyorim asla kahvaltıyı caysiz yapamamMinik senle ne çok ortak yönümüz var benimki çay içmez asla bazen kızıyorum bana eşlik etsen doya doya içsem şu çayı ne olurdu ama yok
İlle beni gıcık edicek buHiç şakası da şaka değil yahu bunun
Yarin en yakin bim e kos ama kaldiysa tabi sali gunu gelmistoBende düşünüyorum
Bildirim de seni Kızgın görünce daha bir güzel oluyorsunİlle beni gıcık edicek bu
Bimde don filan kalmıyor maalesef kara borsadaYarin en yakin bim e kos ama kaldiysa tabi sali gunu gelmisto
Kk dakiler İncili alıyormuşYarin en yakin bim e kos ama kaldiysa tabi sali gunu gelmisto
Yazık künah o parayaBimde don filan kalmıyor maalesef kara borsada
Peki sana hep kırmızı artıkBildirim de seni Kızgın görünce daha bir güzel oluyorsun
Hee ama bizde kk dayiz bizi de incili aliyo saniyolllaamidirKk dakiler İncili alıyormuş
Hepte Büyük bedenler bitiyor gelenlerden s beden kadın yok sanırımYazık künah o paraya
3 lu beyaz don neyimize yetmiyor hem de 9.95
Yasak öncesi günü görüyorum geri dönüşüm 4-5 tane olsa rahat dolar koliler yığılmışDonu birak un bile kalmiyor talan ediyorlar adamlar urun tedarik etmeye yetisemiyor
Ne demiş atalarımız kadının kalcalisiHepte Büyük bedenler bitiyor gelenlerden s beden kadın yok sanırım
Pat diye sevme böyle.. hararetim artarken sevgi gösterince afalliyorumHoşlandığımi anladı ya bak nasıl da kızarıyor sapsikim benim