- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
şimdi buraya meşhur eyşan tabirini yazardım da olmaz çok ortalıkEyşan i tanımıyorum ama çok methini duydum .
İlk boş vaktimde tanisicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi buraya meşhur eyşan tabirini yazardım da olmaz çok ortalıkEyşan i tanımıyorum ama çok methini duydum .
Köpükte davet var afiyet olsunMerhabalar
Bebek uyutma saati,önceki gün çektiğim kahvenin fotosunu ekleyeyim ben de
Eysan =skyler Whiteşimdi buraya meşhur eyşan tabirini yazardım da olmaz çok ortalık
Kulağıma söyle sen en iyisişimdi buraya meşhur eyşan tabirini yazardım da olmaz çok ortalık
Hep yaşıt mısınızzz
Bihter zaten kötü değil kk da bihtere hak veren kadınlar diye yerenler var behlül o kadar uğraşıp aklını çelmedi tabi ama o erkek ona herşek hak bak gene sinirlendimEysanı bende severim, bıhter 1 eysan 2 Ferhunde 3 sjsjsjsjsaj
Kotu muyum neyim
Yaaa hep happınesss, fincanın super afiyet bal seker olsun
Merhaba hoşgeldinMerhabalar
Bebek uyutma saati,önceki gün çektiğim kahvenin fotosunu ekleyeyim ben de
Ahahahahahahaahahah ınanırımBihter zaten kötü değil kk da bihtere hak veren kadınlar diye yerenler var behlül o kadar uğraşıp aklını çelmedi tabi ama o erkek ona herşek hak bak gene sinirlendim
o diziyi de bi izleyemedim çok ağır tempolu geldiEysan =skyler White
Afiyet olsun canım benim
Büyük kayıpEyşan i tanımıyorum ama çok methini duydum .
Teşekkür ederim hepimize olsunYaaa hep happınesss, fincanın super afiyet bal seker olsun
Skyler ın methını duymuşsundur ama eysanın sozluk anlamıo diziyi de bi izleyemedim çok ağır tempolu geldi
Sağol kukrisim beraber olsunnAfiyet olsun canım benim
üfff iş aşkı memnu ya kaldıysa ben susarım barnaklarım, ruhum konuşurBihter zaten kötü değil kk da bihtere hak veren kadınlar diye yerenler var behlül o kadar uğraşıp aklını çelmedi tabi ama o erkek ona herşek hak bak gene sinirlendim
Hosgeldin yavrumkahve yapmayı unuttum bu akşam
sadece sohbete gelsem ?
Meraklandım şimdiBüyük kayıp