- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Yap gel kukrımcım, varsa unuttuklarım sen etiketlersınBende şimdi kahve yapıp etiketleycektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap gel kukrımcım, varsa unuttuklarım sen etiketlersınBende şimdi kahve yapıp etiketleycektim
Ben yabancı versiyonu ızlemıstım Bıbı, sadakatsız e hıc bakmadım.İyi akşamlar kızlar sadakatsiz beklemece kk nın aksiyonu yeiyor demek bana
Afiyet olsun marycıgım fincanın ates ediyor
Yapayım da geleyim bı kahvenin hatri olsun
Hadi bekliyorumYapayım da geleyim bı kahvenin hatri olsun
Kahvemi yapıp geleyim o halde ❤Sagol evvacıgım sana da hayırlı aksamlar
Reklamsız 1.5 1.45 gibi 11 gibi bitiyor izlicek birsey yok izliyorum eyşanıda severimBen yabancı versiyonu ızlemıstım Bıbı, sadakatsız e hıc bakmadım.
Cok uzun degıl mı? Kac saat suruyor?
Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp...Uzanıp Kanlıca bin orta yerinde..
Bi taşa gözümün yaşını yüzdürürüm hisara doğru ..kahveyi yaparken dilime dolandı ,ne kadar güzel şarkı ama bu Sezen abla bir efsane gerçekten
İyi akşamlar herkese Eki Görüntüle 2741471
Eysanı bende severim, bıhter 1 eysan 2 Ferhunde 3 sjsjsjsjsajReklamsız 1.5 1.45 gibi 11 gibi bitiyor izlicek birsey yok izliyorum eyşanıda severim
Teşekkür ederim canım,sanada afiyet olsun NasılsınSöverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp...
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım Günün nasıl geçtiAfiyet olsun marycıgım fincanın ates ediyor
Sukur idare ediyorum, sıkıcı biraz sadece.Teşekkür ederim canım,sanada afiyet olsun Nasılsın
Kozalaklarinı yerım senin afiyet olsun canımAfiyet olsun hepimize Eki Görüntüle 2741473
İyi ol hep insallah bugün biraz daha iyiyim bende şükürSukur idare ediyorum, sıkıcı biraz sadece.
Sen nasılsın
Afiyet olsun sincap severAfiyet olsun hepimize Eki Görüntüle 2741473