- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Afiyet olsun ne irmik helvam var, ne hatırlayanım............asdfghjkahsbenneyanginlargordum vallahi aklıma geldin etiketleyecektim irmik helvama yumulmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun ne irmik helvam var, ne hatırlayanım............asdfghjkahsbenneyanginlargordum vallahi aklıma geldin etiketleyecektim irmik helvama yumulmuşum
bak yaaa kendın tatlısın kendııınAfiyet olsun ne irmik helvam var, ne hatırlayanım............asdfghjkahs
Kim diyenmi
Yaa böyle yapma üzülürüm. Yeryüzündeki tüm irmikler sana kurban olsunAfiyet olsun ne irmik helvam var, ne hatırlayanım............asdfghjkahs
Sen degilmisin
Şaka yaptım benım ıcınde ye, yemıs kadar olayım. Butun sekerlerde sana kurban olsunYaa böyle yapma üzülürüm. Yeryüzündeki tüm irmikler sana kurban olsun
Yaa kullanıcı adlarının yanında saat gibi işaret var geçmiş kullanıcı adını görebilirsinSen degilmisin
Tamam sensin iste offff benle neden ugrasiyosunYaa kullanıcı adlarının yanında saat gibi işaret var geçmiş kullanıcı adını görebilirsin
Etikette yoksa, benım gibi örselenmiş olabilirYaa niçin üzgün atıyorsunuz bana Oriana
Oysa uğraşmadım bak kandırıkçılık yapabilirdimTamam sensin iste offff benle neden ugrasiyosun
SanırımEtikette yoksa, benım gibi örselenmiş olabilir
Sagol yavvvOysa uğraşmadım bak kandırıkçılık yapabilirdim
Çayım demlensin seni cagiricaktim ben demlendi ama daha bardağa koymadımAfiyet olsun ne irmik helvam var, ne hatırlayanım............asdfghjkahs
Bu aksam bende cay ıcıyorum, al da gel hadiÇayım demlensin seni cagiricaktim ben demlendi ama daha bardağa koymadım
Bu aksam bende cay ıcıyorum, al da gel hadi
Bu aksam bende cay ıcıyorum, al da gel hadi