Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Servisiniz varmı trafik filan rahat eve gidebiliyormusun canim yoğun o taraflarSayılır yarım saat sonra çıkıyorum ben
Hee iyi bari İstanbul da mahalleden mahalleye zor gidiliyor ya o yüzdenİş yerim evime 10 dk servis de var
Aralardan kaçıyoruz yoksa 5dk yok olur yarım saatHee iyi bari İstanbul da mahalleden mahalleye zor gidiliyor ya o yüzden
Forever Bağcılar
Olur vallaAralardan kaçıyoruz yoksa 5dk yok olur yarım saat
Bebişim sen sordun da etiketledin de gelmedim mi ayıpsın
İşte hep ben etiketliyorumBebişim sen sordun da etiketledin de gelmedim mi ayıpsın
Ayy çen bana tyip mi atiyosun gel opim gelllİşte hep ben etiketliyorum
Nasılsın iyimisin Cesim?Ayy çen bana tyip mi atiyosun gel opim gelll
Iyiyim bebişim canimmm sen nasılsın keyfin nasılNasılsın iyimisin Cesim?
İyimm bende Cesim nabayim hayat devam ediyor bı yaramazlik yok bugunumuze cccoooook şükür sende iyi ol güzelim inşallahIyiyim bebişim canimmm sen nasılsın keyfin nasıl
Inşallah bebişim insallahhhhh hepimiz iyi sağlıklı sıhhatli olalım inşallahİyimm bende Cesim nabayim hayat devam ediyor bı yaramazlik yok bugunumuze cccoooook şükür sende iyi ol güzelim inşallah
Simdı yemek yedim canım, birazdan gelıcem rahatla sohbet eder kahve ıcerız yarım saatcik bir isim var sadece
Nasılsın canım nasıl gidiyor
Hastayım kukrimcim yatıyorum bır haftadır. Buna da sukur diyeyimNasılsın canım nasıl gidiyor
Neyin var canım geçmiş olsun.Hastayım kukrimcim yatıyorum bır haftadır. Buna da sukur diyeyim
Sen nasilsin senın nasıl gidiyor