Yaa
Kukirisim aklım sende kaldı sizle alakalı bı söz degildi güzel bı hadis ti paylastim
Benden ayrılmak mı ?Kukirisim aklım sende kaldı sizle alakalı bı söz degildi güzel bı hadis ti paylastim
Cennnadan ayrıldınmi
Cennam bu kız ne diyorBenden ayrılmak mı ?
Yok yok ayrılmayınBenden ayrılmak mı ?
Hayallerini dillendirir olmus canımın içiCennam bu kız ne diyor
Allah razı olsunYok yok ayrılmayın
Doğrusu Üzüldüm şöyle orda bana bir tek bana öyle cevap verdin üzerine alınan alınsın diye .Eğer öyle olduğumu düşündü isen buna üzülürüm .Kukirisim aklım sende kaldı sizle alakalı bı söz degildi güzel bı hadis ti paylastim
Cennnadan ayrıldınmi
Ben şöyle kenardan bakayımHayallarini dillendirir olmus canımın içi
Dikkat et,kendini kollaBen şöyle kenardan bakayım
Benimle ilgili hayali olmasın
ŞakaDoğrusu Üzüldüm şöyle orda bana bir tek bana öyle cevap verdin üzerine alınan alınsın diye .Eğer öyle olduğumu düşündü isen buna üzülürüm .
Ben asla kıymet bilmezlik yapacak bir yapıda değilim çünkü .senide severim ,vefali olmayida bilirim diye düşünüyorum.Ama olsun canım sağolsun
Cenna dan da ayrılamam çünkü o benim ahret kardeşim
Yok sana demedim ortaya dedim ben takıldım üzülürüm öyle düşünme ayrilmayin tabiki iyi dostluklar her zaman bulunmazDoğrusu Üzüldüm şöyle orda bana bir tek bana öyle cevap verdin üzerine alınan alınsın diye .Eğer öyle olduğumu düşündü isen buna üzülürüm .
Ben asla kıymet bilmezlik yapacak bir yapıda değilim çünkü .senide severim ,vefali olmayida bilirim diye düşünüyorum.Ama olsun canım sağolsun
Tamam aşkomDikkat et,kendini kolla
Ben seni korurum zaten askomTamam aşkom
Benim ponçik kalbimi biliyorsun aşko ne yapayım
Sağol aşkomBen seni korurum zaten askom
Ben tamamen Fransızım şu anDoğrusu Üzüldüm şöyle orda bana bir tek bana öyle cevap verdin üzerine alınan alınsın diye .Eğer öyle olduğumu düşündü isen buna üzülürüm .