Herkes bana özenmişYooo biz en son 20 kişiydik ama ben ara veriyorum artık. Baya devam ettik senden sora evva zaten yurumuyordu ki
Öyle canımAz dinlenelim valla tatil olsun ,darlandim ben
Ben başlayacağım inşaallahYooo biz en son 20 kişiydik ama ben ara veriyorum artık. Baya devam ettik senden sora evva zaten yurumuyordu ki
Yuruyecegim ama yarışma babinda değilBen başlayacağım inşaallah3-4gündür bacaklarım çok ağrıyor,korkuyorum artar diye
Bugün hiç yurumedim fire verdim hiç olmadığım kadar tembelim.bufun ,Herkes bana özenmiş
İyi o zaman hayırlısıYuruyecegim ama yarışma babinda değil
Arada oluyor ya öyle bende bu ara inan ki herşeyi zordan yapıyorumBugün hiç yurumedim fire verdim hiç olmadığım kadar tembelim.bufun ,
Yorulduk,sıkıldıkArada oluyor ya öyle bende bu ara inan ki herşeyi zordan yapıyorum
Şu sıralar bende zamanda yetmiyorskldm virüs bitseArada oluyor ya öyle bende bu ara inan ki herşeyi zordan yapıyorum
Ayne öyle canımYorulduk,sıkıldık
Ah canım inşallah yaŞu sıralar bende zamanda yetmiyorskldm virüs bitse
İyim fıstık şükür sen nasilsinİyiyim canım benimsen nasılsın ❤
Allah iyilik versin canım bende iyiyim ne olsun aynı devamİyim fıstık şükür sen nasilsin
Geldimmm ama cayjmida aldimda geldim baskasindan birsey icmeyeym dedimBir ara uğra bana anlat yavrum
Küçük 1+1 yeter onaKayar mi hiç askooo benim gönlümde senin yerin ayrıama ona da yer var
Yok o beni istemiyor zatenKüçük 1+1 yeter ona
Yine bana kaldın