Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Aslında yoksa banami dediğin için ortaya diye şaka yaptım direk o şekilde yazmadım yani her şekilde ikimizde şaka yapmis olduk. Tabi burda bilemiyoruz benm guldugume sen senin guldugume ben gülmüyor olabiliriz ama zaten sorun olmadığı için aramızda o laf her kulada sana gelmez canim öylesine yazıldığı belli 🤗❤️

Aslında yoksa banami dediğin için ortaya diye şaka yaptım direk o şekilde yazmadım yani her şekilde ikimizde şaka yapmis olduk. Tabi burda bilemiyoruz benm guldugume sen senin guldugume ben gülmüyor olabiliriz ama zaten sorun olmadığı için aramızda o laf her kulada sana gelmez canim öylesine yazıldığı belli 🤗
Bende biliyorum sorun olmadığını ama acaba mi dedim yani bilmeden birşey mi oldu üzecek diye düşündüm bir an 🤷🏼‍♀️.
Dediğin gibi yazı ilede iletişim yanlış anlaşılmaya çok müsait 😌.
Sorun yok canım ,bendr seni üzecek birşey mi oldu acaba diye üzüldüm o yüzden.severim seni biliyorsun 😘

Bende biliyorum sorun olmadığını ama acaba mi dedim yani bilmeden birşey mi oldu üzecek diye düşündüm bir an 🤷🏼‍♀️.
Dediğin gibi yazı ilede iletişim yanlış anlaşılmaya çok müsait 😌.
Sorun yok canım ,bendr seni üzecek birşey mi oldu acaba diye üzüldüm o yüzden.severim seni biliyorsun 😘
Yok yok şenlik birşey değil kesinlikle hiç kimseyle alakalı degil burda 🤗 güzel anlamlı bı hadisi şerifti paylaştım güldük biraz da tabi
Uzsen söylerim direk benm.oyle kapak yapma huyum yoktur hiç. 🤗❤️

X