- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Doğru söylüyorsun ben seni bekleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söylüyorsun ben seni bekleyeceğim
Bende iyiyim canım şükür ,oturdum şimdi biraz bakınıyorumİyiyim canım sen nasılsın
Anlamam ben yeni yerlere yelken açtı kukrim aramızdan cekilmen lazm
Aretimm onunla farklı bir iliskimiz var
Allah iyilik versinBende iyiyim canım şükür ,oturdum şimdi biraz bakınıyorum
Gönlü sana kaymış pekiAnlamam ben yeni yerlere yelken açtı kukrim aramızdan cekilmen lazm
Çok şükür iyim bende hamdolsunAllah iyilik versin
Yazılılar iptal olmuş duydun mu
Amin canım hepimize .Allah iyilik versin
Yazılılar iptal olmuş duydun mu
Herkese 100 verilecekmiş sankiOda haksızlıkAmin canım hepimize .
Evet az önce gördüm bende girenler girmyenler eşit olsun diye herhalde
Kayar mi hiç askooo benim gönlümde senin yerin ayrı ama ona da yer varGönlü sana kaymış peki
Yok valla bizim öğretmenler çok zorluyor ödev ödev sözlü sürekli .onlara göre birde derse devamsızlıklar göre vereveklermis .Herkese 100 verilecekmiş sankiOda haksızlık
İnşaallah öyle olur canımO kadar emek veriyoruz.Bir dersi bile kaçırmadı.Ödevleri yapıyor,Yapmayanlarla bir tutulmamalıYok valla bizim öğretmenler çok zorluyor ödev ödev sözlü sürekli .onlara göre birde derse devamsızlıklar göre vereveklermis .
Yok silineli çok oldu evva tosariyor yuruyemiyorEvva yürümeye devam ediyor mu
Bizim devamsizlik var ama ödevler defterler sozluler tam bakalım göreceğizİnşaallah öyle olur canımO kadar emek veriyoruz.Bir dersi bile kaçırmadı.Ödevleri yapıyor,Yapmayanlarla bir tutulmamalı
Hadi canımBen bırakınca çoğu bıraktı mıYok silineli çok oldu evva tosariyor yuruyemiyor
İnşaallah bakalımBizim devamsizlik var ama ödevler defterler sozluler tam bakalım göreceğiz
Az dinlenelim valla tatil olsun ,darlandim benİnşaallah bakalım
Yooo biz en son 20 kişiydik ama ben ara veriyorum artık. Baya devam ettik senden sora evva zaten yurumuyordu kiHadi canımBen bırakınca çoğu bıraktı mı