atalay_ Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım! Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 727 293 28 Şubat 2015 Konu Sahibi atalay_ #1 Yarın kahvaltıya misafirlerim var. Patates kızartması, biber kızartması, kahvaltılık pofuduk yapmayı düşünüyorum. Pizza yapıyım diyorum ama çok sık yaptıgım için farklı birşey olsun istiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Ne yapabilirimmm ?
Yarın kahvaltıya misafirlerim var. Patates kızartması, biber kızartması, kahvaltılık pofuduk yapmayı düşünüyorum. Pizza yapıyım diyorum ama çok sık yaptıgım için farklı birşey olsun istiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Ne yapabilirimmm ?
nomunomuchua Susaysan sus, susmaysan afkur! Pro Üye 3 Eylül 2012 21.837 57.420 28 Şubat 2015 Konu Sahibi atalay_ #2 Salçalı sosis ya da fırında kaşarlı, domatesli, kekikli ekmek dilimleri yapabilirsin. Güzel bir poğaça ya da börek yapabilirsin. Kendi sevdiklerimi yazdım. Çok pis boğazım. Misafir geleceği zaman bile kendi sevdiklerimden yaparım
Salçalı sosis ya da fırında kaşarlı, domatesli, kekikli ekmek dilimleri yapabilirsin. Güzel bir poğaça ya da börek yapabilirsin. Kendi sevdiklerimi yazdım. Çok pis boğazım. Misafir geleceği zaman bile kendi sevdiklerimden yaparım
Cardialgia Bal oğlum... Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 8.535 2.395 1 Mart 2015 Konu Sahibi atalay_ #3 faat .!.: Salçalı sosis ya da fırında kaşarlı, domatesli, kekikli ekmek dilimleri yapabilirsin. Güzel bir poğaça ya da börek yapabilirsin. Kendi sevdiklerimi yazdım. Çok pis boğazım. Misafir geleceği zaman bile kendi sevdiklerimden yaparım Genişletmek için tıkla...
faat .!.: Salçalı sosis ya da fırında kaşarlı, domatesli, kekikli ekmek dilimleri yapabilirsin. Güzel bir poğaça ya da börek yapabilirsin. Kendi sevdiklerimi yazdım. Çok pis boğazım. Misafir geleceği zaman bile kendi sevdiklerimden yaparım Genişletmek için tıkla...