Kahvaltiya misafirim var tatlı?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
Kizlar kahvaltiya misafirim gelecek pazar günü. Borek corek olacak zatende kahvalti sonrasi 2 saat sonra kahve yanına cikolata dışında tatlı yapmalimiyim sizce? Ne yapabilirim ? Islak kek yada kabak tatlisi vb yani ne tür yapsam :?

Kizlar kahvaltiya misafirim gelecek pazar günü. Borek corek olacak zatende kahvalti sonrasi 2 saat sonra kahve yanına cikolata dışında tatlı yapmalimiyim sizce? Ne yapabilirim ? Islak kek yada kabak tatlisi vb yani ne tür yapsam :?
Gerek yok bence kahve yanına tatlı. Çay olsa neyse, kahvede genelde çikolata tercih edilir

Paşa lokumu olabilir

Kahvenin yanına fındık büyüklüğünde tatlı kurabiyeler yapabilirsiniz. Çok yapıp bir kavanoza koyup sonrada kullanabilirsiniz. Hatta yanına aynı şekilde tuzlu da yapabilirsiniz. Ben seviyorum güzel oluyor. Lokmalık :DD.

Bence yapmalisin ben olsam yaparim cnku kahvaltiya da gelinse sonrasinda tekrar oturma sohbet fasli oluyor o esnada kahve yani tatli iyi olur ... ha gittigim herkes bu sekilde de yapmiyor sadwce kahve servis eden de oluyor gene de sen bilirsin icin nasl rahat edwcekse oyle yap

Sütlü bir tatlı güzel olabilir küçük bir kuptaservis edebilirsiniz

Ben mozaik pastacıyım bu durumlarda. 🤗 Ya da çikolata topları. Ama ben hindistan cevizi yerine pasta süsüne buluyorum cok sevimli görünüyorlar.

Bence yapmalisim tatlısiz olmaz, ben bugün kahvaltıya arkadaşlarımı davet etmiştim kahvaltı börek yaptım sonrasina kahve ile servisi yapmak için cocostar pasta yaptım herkese bayıldı

Tiramisu kahve ile muhteşem olur

benimde var haftasonu misafirim kahvenin yanina tiramisu yapicam

Bunu bugün gördüm ve kahve yanına süper olur diye kaydettim sende İnstagram da bu hesaba gir yap bence aynısını canım

Eklentiler

• 03560D24-CA25-460E-BD96-B6DAF1DD5861.webp
    03560D24-CA25-460E-BD96-B6DAF1DD5861.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 83
Back
X