Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerek yok bence kahve yanına tatlı. Çay olsa neyse, kahvede genelde çikolata tercih edilirKizlar kahvaltiya misafirim gelecek pazar günü. Borek corek olacak zatende kahvalti sonrasi 2 saat sonra kahve yanına cikolata dışında tatlı yapmalimiyim sizce? Ne yapabilirim ? Islak kek yada kabak tatlisi vb yani ne tür yapsam :?
Paşa lokumu olabilirKizlar kahvaltiya misafirim gelecek pazar günü. Borek corek olacak zatende kahvalti sonrasi 2 saat sonra kahve yanına cikolata dışında tatlı yapmalimiyim sizce? Ne yapabilirim ? Islak kek yada kabak tatlisi vb yani ne tür yapsam :?
Tiramisu kahve ile muhteşem olur
Kizlar kahvaltiya misafirim gelecek pazar günü. Borek corek olacak zatende kahvalti sonrasi 2 saat sonra kahve yanına cikolata dışında tatlı yapmalimiyim sizce? Ne yapabilirim ? Islak kek yada kabak tatlisi vb yani ne tür yapsam :?
Muhteşem, bende geliyorumSaolun kızlar tiramisu yapmaya karar verdim, teşekkür ederim![]()
Bunu bugün gördüm ve kahve yanına süper olur diye kaydettim sende İnstagram da bu hesaba gir yap bence aynısını canımKizlar kahvaltiya misafirim gelecek pazar günü. Borek corek olacak zatende kahvalti sonrasi 2 saat sonra kahve yanına cikolata dışında tatlı yapmalimiyim sizce? Ne yapabilirim ? Islak kek yada kabak tatlisi vb yani ne tür yapsam :?