- Emoji Skoru
- 55.167
- Puanlar
- 548
Kavga çıkardı burdaCiğer sarma dolma kavurma yapıcaktım yeminle gözüm öylesine dönmüştü bu sefer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavga çıkardı burdaCiğer sarma dolma kavurma yapıcaktım yeminle gözüm öylesine dönmüştü bu sefer![]()
dün akşam dondurma sözü verdiydim kerataya,tam saatinde çayı dök anan ekarte olsun dondurmalar benden dediydimOğlan çay döktü![]()
Hiç üşenmem giderim ben de...günübirlik istanbul sosyete pazarına gitmişliğim var ne diyosun![]()
Parkeye döktü canım halıları daha sermedim ,WC maceramız devamKoş Sevim,kurumasın koş![]()
Bende eti çıkardım tarifimi yapacaktım kavurma yapayim mademhadi konuşturma beni çocuk
malzemelerle bakışıyoruz şu anda ,napıcam bakalım onları![]()
ne üşenmesi :)Hiç üşenmem giderim ben de...![]()
Çocuğumun aklını çeldin demek,dondurmaya dayanamaz zatendün akşam dondurma sözü verdiydim kerataya,tam saatinde çayı dök anan ekarte olsun dondurmalar benden dediydim![]()

günübirlik istanbul sosyete pazarına gitmişliğim var ne diyosun![]()
Oy Minnak ya,gerçi iyi olmuş bakParkeye döktü canım halıları daha sermedim ,WC maceramız devam![]()
kadıköy pazarı hem cuma hem salı ama cuma favorim :)Etiler pazarınamı geldin
kuzu o kuzuuuuuuuÇocuğumun aklını çeldin demek,dondurmaya dayanamaz zaten![]()
kadıköy pazarı hem cuma hem salı ama cuma favorim :)
bide cumartesi bakırköy pazarı :)
üçünün müdavimiyim![]()
Aynen canım bu yaz sermeyi düşünmüyorumOy Minnak ya,gerçi iyi olmuş bak![]()
bursa mi ?Görünüşü bu canımElhan ,bulunduğu semt adi da Çarşamba diye geçer:)
En güzeli canım,boşverAynen canım bu yaz sermeyi düşünmüyorum![]()
Evet,Bursabursa mi ?
Görsen bir kuzu bir kuzu ,herkes yaka silkiyor kendisindenkuzu o kuzuuuuuuu![]()