Aaa onu ben yapıcam kimseye söylemesen haşlama yap kesin birinci olursun hem herkes sever güven bana
Ben haşlama eti çok çok severim yalnız, tadı efsane oluyor. Dur bunu dusuneyim ben neler yapabilirim haslama etle diyeAaa onu ben yapıcam kimseye söylemesen haşlama yap kesin birinci olursun hem herkes sever güven bana
Bende çok severimBen haşlama eti çok çok severim yalnız, tadı efsane oluyor. Dur bunu dusuneyim ben neler yapabilirim haslama etle diye
Onemli olan katılmak, sonuncuda olunabilir, bir kere sadece 5 oy almisligim varSondan birinci olursonuçta bir birincilik var
O da bir derece hemSondan birinci olursonuçta bir birincilik var
Opsss bilmiyordumOnemli olan katılmak, sonuncuda olunabilir, bir kere sadece 5 oy almisligim var
Aynen mesela benden daha iyi tariflerin benden aşağı oy aldıklarını gördüm yarışma olduğu için herşey olabilirO da bir derece hem
Ben nevrosun gönlünün birincisiyim bu yeterOpsss bilmiyordumtabiki sonuçta bir yarışma biri birinci olurken biride sonuncu olmalı ama biz yinede birinciliğe oynayalım
Sürprizler oluyor aradaAynen mesela benden daha iyi tariflerin benden aşağı oy aldıklarını gördüm yarışma olduğu için herşey olabilir
Ben söyledikten sonra tabi bulursun nevreste ablaya evva yardımcı oldu diyebilirsinBen nevrosun gönlünün birincisiyim bu yeter
Ve sanırım tarif buldum
Nasılsın?
Nasip elbette ama keyifli oluyor herşeyden önceSürprizler oluyor aradaenteresan oluyor hem de
Tabii,çok eğlenceli oluyorNasip elbette ama keyifli oluyor herşeyden önce
Kız sen ne yapıcan bakim söyle çekinme
Heee olduuuuBen söyledikten sonra tabi bulursun nevreste ablaya evva yardımcı oldu diyebilirsin
Sen katılıcakmısın canımTabii,çok eğlenceli oluyor
Yok canım :)Sen katılıcakmısın canım
Üzüldüğüme bakma biraz sevinmiş olabilirimYok canım :)