- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
ArmutÇilek ya da vişneyse olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ArmutÇilek ya da vişneyse olur
Hain kadın atmadı bana tarifiniOlsun,sen yine de dene ,hızlı davranırsan şansın artar
İkna edemedin galibaHain kadın atmadı bana tarifini
Olmadı, cıx
Ya seve seve ya döve döve demişler Evva çabuk bana hangi tarifi istediğini söyleİkna edemedin galiba
Sağol canım tetikteyim merak etme umarım bu sefer istediğim gibi olurOlsun,sen yine de dene ,hızlı davranırsan şansın artar
Sen söyle belki ben istiyorumdur o tarifi sen geç olmadan başka tarif bakarsınYa seve seve ya döve döve demişler Evva çabuk bana hangi tarifi istediğini söyle
İnşallah canım,bol şanslar Burda olursam etiket yaparim adini :)Sağol canım tetikteyim merak etme umarım bu sefer istediğim gibi olur
Çom teşekkkür ederim canımİnşallah canım,bol şanslar Burda olursam etiket yaparim adini :)
Pattis yemeğiSen söyle belki ben istiyorumdur o tarifi sen geç olmadan başka tarif bakarsın
Rica ederim canımÇom teşekkkür ederim canım
Ben severimPattis yemeği
Rica ederim canım
Bende severim, bu sefer basit günlük birazda diyete uygun bir şeyler arıyorum bakalım aklımda 1-2 tarif varBen severim
Aaa onu ben yapıcam kimseye söyleme sen haşlama yap kesin birinci olursun hem herkes sever güven banaPattis yemeği
Hadi bakalım, gönlüne gore olsunBende severim, bu sefer basit günlük birazda diyete uygun bir şeyler arıyorum bakalım aklımda 1-2 tarif var