Gandıramazsınnn benini, yumurtayı kabuklarıyla piairdigin günleri unutmadık yaww hee hee 1 numersiiin he he ondan gandırdin gandırdınAman sende hemen inandın tekerlemeler bile söyleme aman yazmaya başladın
Biz çok gördük canım istemiyor,strese giriyorum yapamıyorum diyenleriGandıramazsınnn benini, yumurtayı kabuklarıyla piairdigin günleri unutmadık yaww hee hee 1 numersiiin he he ondan gandırdin gandırdın
Yersen
Sonuç, kabuklu yumurtaBiz çok gördük canım istemiyor,strese giriyorum yapamıyorum diyenleri
Ama yarısmayı sorsan stresten katılmıyorumHayır tek kırabildiği yumurta ,dolabı hızlı açınca yere düşünce kırılan yumurta oluyor
Jenna yapımı iyi akşamlar, oldu size yakşamlarYakşamlar ne jennao iyi akşamlar olmayacakmıydı
Sağol kuzumTabiki iletirim
Hemsom tarif aldin mı?Sağol kuzum
Yok hemşom almadım.Hemsom tarif aldin mı?
MaşAllah benden iyisin, neden almadın tarif, millet jenna homsomu görseydiYok hemşom almadım.
Gazoz içermisinJenna yapımı iyi akşamlar, oldu size yakşamlar
Ne manada iyiyim inşallahMaşAllah benden iyisin, neden almadın tarif, millet jenna homsomu görseydi
Yok ya bu saatte yemiyorumGandıramazsınnn benini, yumurtayı kabuklarıyla piairdigin günleri unutmadık yaww hee hee 1 numersiiin he he ondan gandırdin gandırdın
Yersen
Gördüysen neden zorluyorsun kiBiz çok gördük canım istemiyor,strese giriyorum yapamıyorum diyenleri
Ayaklanmandan bahsettim canım, harikasınNe manada iyiyim inşallahValla geçen sefer börek bile yapmaya ermedi elim hemşom,kahvaltı iyice zor olurdu ,önümüzdeki maçlara bakayım dedim Sen aldın değil mi?
Anca ye nevoşAynen öyleBizde yedik
Tabi yetmezsin, evde birşey yapabilen yok kiYok ya bu saatte yemiyorum