• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı Takımının Gerekliliği ve Fonksiyonelliği Hakkında ?

ben de almadım.günlük yemek takımımın içinde zaten vr pasta tabağı.ona eklemeler yapıyorum.değişik kahvaltı servis tabakları ile.bu şekilde daha şık oluyor bence.kah. tak.larının içinde çok gereksiz ayrıntılar var.boşuna yayıntı.

2 tane kahvaltı takımım var biri ni ben almıştım çeyizimde diğeride ailemizden bir akrabamız hediye etti

çok kullanıyorum ben.kahvaltıya misafirlerimiz geldiğinde özellikle süper oluyor.pasta tabağı olarakta kullanıyorum çok.yemek takımımın pasta tabağını da kullanıyorum o yuvarlak ama onu çok misafir geldiğinde kullanıyorum.eş dost arkadaşım falan geldiğinde kahvaltı takımının tabağını kullanıyorum.çokda seviyorum

takımım şu:bernardonun

Bernardo-kahvalt%C4%B1-tak%C4%B1m%C4%B1-400x266.jpg

canım benm bende kahvaltı takımı aldım karacadan..misafir yemek takımım kare günlük yemek takımım yuvarlak kare tabakları çok sevdiğim için kahvaltı takımımıda kare aldım..pasta tabağı olarakta kullanılabilir tabiki..ama sen istersen eğer günlük yemek takımının servislerini kahvaltı tabağı olarak kullanabilirsin..günlük yemek takımına uyan minik reçelliklerden de alabilirsin..umarım aldığın her şeyi huzurla kullanmak nasip olur:nazar:

paşabahçenin cam kare tabakları var yine cam küçük kahvaltılıkları falan.arkadaşım ondan kullanıyor ve çok şık hemde cam olduğu için herşeyi uydurabiliyorsun.

Canım bence çooook parçalı kahvaltı takımı yerine günlük yemek takımı alıp kahvaltıda da kullanabilirsin.
Çünkü senin bir demliğin var onunda var, yumurtalık falan kullanılmıyor.Boşuna yer kaplıyor.
Böyle durumlar için 30 parça fincanlı bir yemek takımı ideal.

Önereceğim model kesinlikle bu fiyatıda güzel ve BİEV kalitesi.

why103.jpg

6 çay fincanı
6 çay fincanı tabağı
6 kare büyük servis tabağı
6 kare küçük servis tabağı ( pasta tabağı )
6 çukur tabak

Fiyatı 99,00 TL.

canım markası ne bunun..birde beyaz tabak ıcınde gelıncık desenli olanlar ne marka?

evlendikten sonra çalışan bir bayan olacaksan gereksiz aslında
ama yok ben kahvaltıda eşimi dostumu ağırlarım yada önemli olan göz zevki diyorsan alabilirsin
kahvaltı takımı açıkcası herşekilde lazım.. pasta tabakları ne çok lazım oluyor bi düşünsene..

Bıev deki o kahve takımı cok hoşmus üstelik uygun
kocaelinde alabileceğim bi mağazası var mı acaba?
yada istanbuldaki mağazaları olabilir?

ben de almadım.günlük yemek takımımın içinde zaten vr pasta tabağı.ona eklemeler yapıyorum.değişik kahvaltı servis tabakları ile.bu şekilde daha şık oluyor bence.kah. tak.larının içinde çok gereksiz ayrıntılar var.boşuna yayıntı.

aynen bende günlük yemek takımının içindeki renklere uygun benimki maviliydi mavi düz seramikten reçellikler zeytinlikler falan aldım kahvaltı takımı olusturdum kendimce zaten bir sürü masraf oluyor bundan yırtalım en azından:D caydanlıkta cok fazla kullanılmıyor bence . ama yinede tercih meselesi tabi.

Son düzenleme:
Bıev deki o kahve takımı cok hoşmus üstelik uygun
kocaelinde alabileceğim bi mağazası var mı acaba?
yada istanbuldaki mağazaları olabilir?

Canım Kocaeli bayisi yok Corner mağazalar var.

KOCAELİ Yankı Mutfak 262 -332 57 58 / 59
KOCAELİ ( Karamürsel ) Tuğba Dekorasyon 262 - 452 67 66
KOCAELİ ( Derince ) Gayret Ticaret 262 - 229 67 60
KOCAELİ Alemdar Mefruşat 262 - 321 66 03

Canım Kocaeli bayisi yok Corner mağazalar var.

KOCAELİ Yankı Mutfak 262 -332 57 58 / 59
KOCAELİ ( Karamürsel ) Tuğba Dekorasyon 262 - 452 67 66
KOCAELİ ( Derince ) Gayret Ticaret 262 - 229 67 60
KOCAELİ Alemdar Mefruşat 262 - 321 66 03

cok tsk ederım canım.. hemen gidip bi bakıcam

o laleli desenden seneler önce annem kahvaltı takımı aldırmıştı çok parçası yoktu 22 parça böyle salatalık vs doğramak için aynı desenden tabaklar istiyorum bide baktım burda var resimde yaa bu kk yı çok seviyorum :kkk:

aslinda soyle civil civil kahvalti takimlari cok guzel oluyor,
ama icinde cok gerksiz detaylari var,caydanligin varsa zaten takimin icindeki gerkesiz oluyor,sutluk vs kucuk parcalar ise aliskanliginza bagli aslinda...benim kahvalti takimim yok,pasta takimlarim var,6 kisilik onlar dugunde hediye gelmisti..simdilik onlari kullaniyorum...kahvalti ve pasta tabaklariin icindeki fincanlarda cok gerksiz bence..benim iki takim var..bugunden bugun onlarla cay icmedik,oylece duruyorlar orda,klasik cay bardaklariyla kahvalti keyfi,cay keyfi daha bir baska..o yuzden luzumsuz geliyor..kahve ici desen onlar icin daha buyuk,cazip bardaklarda icmek daha mantikli gibime geliyor..isin kisasi hic kullnamadim onlari..birde ben sunu kesfettim,kucuk pasta tabaklarimi kahvalti tabagi olarakta kullnadigim icin,son zamanlarda,kucuk olmasi gozume batti,ben soyle biraz buyuk olsun istiyorum..ve gecen gun bir ara ,begendigim bir yemek takmi var onlarin ,duz tabakalrini alicam,hem kendimize hem misafire kullanirim..ya da renkli tabakalar oluyor ya onlarda cok hos.bakalim dusunuyorum simdi...en iyisi kendin kullanisli buldugun pacalari birlestirip oyle almak..yoksa onca yuk..sonra dolaplara sigdiramiyor insan..kolay gelsin hepinize..

Son düzenleme:
$grasskahvaltı.webp

aslına bakarsanz pek gerekli değil kahvaltı takımı... hele de yumurtalıkları... yalnız okuldan bi öğretmen arkadaşım misafir geldiğinde çok iyi oluyor, kesinlikle alın demişti...

ben samsunda hisar çeyiz seti almıştım noble life kahvaltı setini hediye ettiler... ama hediye olmasaydı ben de tereddüte düşerdim doğrusu...

$2\li kahvalt.webp

daha sonra da markafoniden cats by luyano aldım yukarıdaki 2 kişilik kahvaltı takımını... çok hoşuma gitti tepsili kahvaltılığı olması cezbetti beni, beğendim ben de hiç düşünmeden aldım...

artık noble yi misafirler için kullanırım kedili olanı da günlük diye düşünüyrm... :9:

Ben de zamanında sormuştum.Annemin önceden aldığı pasta tabaklarım oldu kahvaltı tabağı

O takımda sütlük falan da vardı.İnan kullanmıyorum.Hatta gıcık bile oldum kendime bu ne kadar tabak diye

kızlar ben kahvaltılık seti 2 tane aldım.biri porselen takımı ile birlikteydi.onu porselen takımı ile aynı desende aldım.böylece tabak sayımı da artırmış oldum.hem büyük servisler hemde tatlı tabaklarının sayısı arttı.fincanları sık kullanmıyorum zaten.işime yaradı açıkçası. porselen takımının resmini koyuyorum.kahvaltılıkta aynısı.
birde günlük kullanıma çiçekli üçgen tabaklı bir kahvaltılık aldım.onu normalde kullanıyorum.ama bulamadım resmini
şahsen ben süslü sofraları çok severim.her masamıda özenerek hazırlarım oyüzdende 2sinide kullanıyorum.
$a.webp

Son düzenleme:
Back
X