• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı takımı önerisi?

schafer ın kahvaltı takımını ben aldım hiç araştırmamıştım :( umarım söyledikleri kadar adi değildir

Klasik ama şirin bi takım gördüm, almayanlar bakabilir: APRİCOT 26 PARÇA KAHVALTI TAKIMI KARSANDRA - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı
.webp

Dün gece bi delilik yapıp evim.netteki o seriden kahvaltı takımı için parçalar aldım. :52: Umarım güzel çıkar. çıkmazsa da geri yollarım ne yapayım :)

Eki Görüntüle 570707 Eki Görüntüle 570708 Eki Görüntüle 570709 Eki Görüntüle 570710 Eki Görüntüle 570711

Ben de gördüm bunları çok tatlılar ama pahalıya gelmiştir heralde tek tek alınca..Ben hepsi tam takım olsun istiyorum peçeteliği çaydanlığı tabağı çanağı..

bu arada yumurtalık yoktu, netten baktım ve bernardonun yumurtalığını aldım uyumlu olsun diye :)
Eki Görüntüle 570718

Dün gece bi delilik yapıp evim.netteki o seriden kahvaltı takımı için parçalar aldım. :52: Umarım güzel çıkar. çıkmazsa da geri yollarım ne yapayım :)

Eki Görüntüle 570707 Eki Görüntüle 570708 Eki Görüntüle 570709 Eki Görüntüle 570710 Eki Görüntüle 570711

ben bunları çok beğeniyorum bir kaç yerde görmüştüm çok şık çok şeker birazda tuzlu:1: güle güle kullan canım inş kazasız belasız bir şekilde gelir

Kızlar kazasız belasız geldi kahvaltılıklarım :) Evim.net sağolsun bi hayli güzel paketleme yapmış...
Dediğiniz gibi tek tek alınca ucuza gelmedi ama çok pahalıya da gelmedi. 280 mi ne tuttu. Bu arada yumurtalıkları bernardodan tamamlamıştım onlar da çok güzel uydu :16:
Ben çaydanlığa ve peçeteliğe gerek duymadım çünkü şu an kullandığım çaydanlığım ve yeni aldığım homend konuşan çaycım var... Ama ilerde bu takıma uydurmak istersem english home'un cupcake demliklerinden alırım :))
Peçeteliği de şu standart olanlardan almadım çünkü ben bekarlık evimde o tarz kullanıyorum hiç kullanışlı değil :50: O yüzden bievin peçeteliğinden aldım: Biev Tutacaklı Peçetelik 29.0 TL - evmanya.com
tuzluk biberlik falan da paşabahçenin altı cam üstü çelik olan tiplerinden alıcam. çünkü porselen tipindekilerin tuz doldurma yeri arkalarında oluyor ve sadece minik plastik bi tıpa ile tutturuluyor. onlar da çabuk bozuluyor... kendim kullandım tavsiye etmem

Son düzenleme:
anaaaaaaa nerde o indirim kız, bi sitede mi acaba? ben günlük yemek takımı olarak porland almıştım 2 senedir kullanıyorum bekarlık hayatımda :) kendi sitesinde mi yoksa başka bi indirim sitesinde mi o indirim? model de cidden hoşmuş valla...

hanımlar ben bilecikteki fabrika satış mağazasından aldım bu ürünleri
ve evet armelle serisinin kampanyası bitti ama şu anda da yılbaşı indirimi var tüm ürünlerde %30
internet sitesindeki fiyatlar indirimsiz ben de baktım

ben blecikte yaşadığım için devamlı gidiyorum porland'a ve ayrı zamanlarda aldığım için tam olarak ne kadar harcadım bu seriye hesaplamadım
zaten hesaplamak hatta kart ekstreme bakmak bile istemedim biraz tuzlular çünkü:)
ama bu ürünleri çok uzun zamandır takip ediyordum en sonunda niyeti bozdum gözümü kararttım aldım kızlar:)

önce tabaklarını aldım büyük boyu 37 cm ama o ölçü çapraz köşe mesafesi yani devasa boyutta değiller ama yine de büyük tabaklar.
hatta 6 küçük 6 büyük almanızı tavsiye ederim zorda kalınca 12 kişilik gibi kullanırsınız ben öyle yaptım
baton pasta tabağını aldım ekmek servisi de yapabilmek için
peynir tabağını da kurabiye ve muffin servislerinde de kullanabilirim
kasesini hem meyve hem de yeşillik servisinde kullanıcam
tereyağlık sadece tereyağlık:)
dikdörtgen kahvaltı tabaklarından da iki tane aldım ben serviste ayrı ayrı tabakların kullanılmasından pek hoşlanmam
yani masada tek takım görebileyim servis parçaları yetmeyince alakası olmayan bir tabağı masaya koymak zorunda kalmaktan kurtarsın diye düşündüm
(biraz fazla ayrıntılı düşünmüş olabilirim kabul:) )
hem çay servisinde böreklerimi de onda servis yaparım
geçen hafta da 6 tane yumurtalık ekledim hem kahvaltıda herkesin kahvaltı sosunu ayrı ayrı servis edebilirim böylece

ve kızlar masa örtüsünü düz pembe seçtim runner da pembe biyeli
amerikan servisi ve peçeteleri de alınca ayrı ayrı pasta ve kahvaltı takımı yapmayıp kendimce tasarruf ettim:P

porland mağazalarına bakın ya da yolunuz düşerse bilecikteki fabrika mağazasına gelin +%10 mağaza indirimi de sadece buradaymış.

Back
X