- 11 Ekim 2012
- 180
- 10
- 68
Du Leroy BİEV'in ürettiği yada satışını yaptığı bir marka ve ben çok seviyorum.Yemek takımımı ve çatal bıçak takımımı ondan aldım.merhaba,
du leroy markasını daha önce hi duymamıştım ilk senden duydum ve çok beğendim yemek takımına da bayıldım ayrıca:)
ben de porland armelle serisinden aldım kahvaltı için hem şu an %30 indirim var armelle serisinde ve kalite konusunda şüphesiz çok başarılıdır
ayrıca masa örtüsü amerikan servisi ve peçeteleriyle de aynı desen takım yapabiliyorsunuz -ki ben öyle yaptım- tavsiye ederim.
fiyat indirimli olmasına rağmen ucuz değildi ama aklımda uzun süredir vardı ve armelle'e rakip olabilecek tekstil ürünleriye takım olan bir alternatif de bulamadım.
Eki Görüntüle 564611 Eki Görüntüle 564612
Porland'ın bu modelini ben de çok beğendim sadece kahvaltı takımı değil,söylediğin gibi runnerından peçetesine,kadehinden tepsisine herşeyini düşünmüşler.
Benim şu anda Du Leroy'un o modeliyle Porland'ın bu modeli aklımda ,yüzlerce baktım ama ikisi kaldı aklımda.Hangisi daha uyguna gelirse onu tercih edicem fakat
Porland indirim olduğu halde yine de yüksek geldi bana.Biev'de de sık sık indirim olduğu için 6aydır bekliyorum bi türlü benimkiler giremedi :26: