Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bence de 600 lira çok fazla gerçekten, indirim yoksa ben de beklerim. üyeliği falan var mı ki porlandın indirimlerden haberimiz olsun diye üye olsak![]()
evet dün gittim bakmaya kasım ayı kampanyasıydı 2 günle kaçırdınız dedi ordaki çalışan. ama farklı ürünlerde de şu anda %30 indirim var, yemek takımları kahvaltı takımları falan. ahşap tuzluk biberliklerde %50 indirim vardı. bi de benim gittiğim porlandda outlet de varmış bayaa güzel yemek takımları da vardı 12 kişilik günlük yemek takımı 250 liraya falan geliyodu ama çok kararsız kaldım alıp almamakta
Selamlar,
Bence Medusa çok tatlı, shaferin ilk modeli de güzeldi. Bir de Karaca'nın dalgalı kare model kahvaltı takımları var, 250 TL civarı, onları da incelemeni tavsiye ederim.
Benim sorum acaba kahvaltı takımına gerek var mı? Malum İstanbul'daki mutfaklar küçük olduğu için kırk yılın bir başı kullanacağım takıma bu kadar para vermeme değer mi ne dersiniz?
canım içine sinmediyse alma asla... mesela benim de karşıma iyi markaların ucuza modelleri çıktı ama kare bone serisi istiyordum illa ki... kütahyanın setini yine indirimle 650'ye aldım :) sitede bi sürü kişiye önerdim aldı, sana da öneririm siteyisağ salim ulaştı evime...
KÜTAHYA 84 PARÇA KARE BONE ALİZA - 25112
aldım ben de o siteden![]()
Kızlar ben birkaç takım arasında kararsız kaldım. Biev ve Schafer'ın kalitesini pek bilmiyorum :/ Sizce hangisi olmalı?
Schafer Diva 31 Parça Kahvaltı Takımı - evmanya.com
Biev Botany 38 Parça Kahvaltı Takımı - evmanya.com
Cemile Hortance 47 Parça Kahvaltılık Seti - evmanya.com
Medusa 6 Kişilik 43 Parça 70354 Desen Kahvaltı Takımı | kahvaltı takımı,kütahya porselen,sıriçi, sema güral[gallery]/0/
Ben de bievin botany kahvaltı takımını aldım, desenleri gayet net :) ben bardaklı bi takım olduğu için tercih ettim. Pişman da değilim, öneririm. Çok cici ve sağlam bir takım :)
Dün gece bi delilik yapıp evim.netteki o seriden kahvaltı takımı için parçalar aldım.Umarım güzel çıkar. çıkmazsa da geri yollarım ne yapayım :)
Eki Görüntüle 570707 Eki Görüntüle 570708 Eki Görüntüle 570709 Eki Görüntüle 570710 Eki Görüntüle 570711