• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı takımı önerisi?

evet bence de 600 lira çok fazla gerçekten, indirim yoksa ben de beklerim. üyeliği falan var mı ki porlandın indirimlerden haberimiz olsun diye üye olsak :9:

Ben de 3 kahta önce mağazasına gitmiştim o seride vardı%30 indirim şimdi bitti mi bilemiyorum ama beklemek lazım tabi mutlaka yine girer diye düşünüyorum ama %30 bile yetersiz bi indirim o fiyatlar için

evet dün gittim bakmaya kasım ayı kampanyasıydı 2 günle kaçırdınız dedi ordaki çalışan. ama farklı ürünlerde de şu anda %30 indirim var, yemek takımları kahvaltı takımları falan. ahşap tuzluk biberliklerde %50 indirim vardı. bi de benim gittiğim porlandda outlet de varmış bayaa güzel yemek takımları da vardı 12 kişilik günlük yemek takımı 250 liraya falan geliyodu ama çok kararsız kaldım alıp almamakta

Selamlar,

Bence Medusa çok tatlı, shaferin ilk modeli de güzeldi. Bir de Karaca'nın dalgalı kare model kahvaltı takımları var, 250 TL civarı, onları da incelemeni tavsiye ederim.
Benim sorum acaba kahvaltı takımına gerek var mı? Malum İstanbul'daki mutfaklar küçük olduğu için kırk yılın bir başı kullanacağım takıma bu kadar para vermeme değer mi ne dersiniz?

evet dün gittim bakmaya kasım ayı kampanyasıydı 2 günle kaçırdınız dedi ordaki çalışan. ama farklı ürünlerde de şu anda %30 indirim var, yemek takımları kahvaltı takımları falan. ahşap tuzluk biberliklerde %50 indirim vardı. bi de benim gittiğim porlandda outlet de varmış bayaa güzel yemek takımları da vardı 12 kişilik günlük yemek takımı 250 liraya falan geliyodu ama çok kararsız kaldım alıp almamakta

canım içine sinmediyse alma asla... mesela benim de karşıma iyi markaların ucuza modelleri çıktı ama kare bone serisi istiyordum illa ki... kütahyanın setini yine indirimle 650'ye aldım :) sitede bi sürü kişiye önerdim aldı, sana da öneririm siteyi ;) sağ salim ulaştı evime...

KÜTAHYA 84 PARÇA KARE BONE ALİZA - 25112

Selamlar,

Bence Medusa çok tatlı, shaferin ilk modeli de güzeldi. Bir de Karaca'nın dalgalı kare model kahvaltı takımları var, 250 TL civarı, onları da incelemeni tavsiye ederim.
Benim sorum acaba kahvaltı takımına gerek var mı? Malum İstanbul'daki mutfaklar küçük olduğu için kırk yılın bir başı kullanacağım takıma bu kadar para vermeme değer mi ne dersiniz?

Aynen Porland'ın Armelle serisi indirime girmezse kesinlikle Kütahya düşünüyorum ben de... Aslında ben de düşündüm kahvaltı seti çok mu gerekli diye... Ama çay setini, yumurtalığı, reçelliği yine alıcam sonuçta, yani kahvaltılık set halinde olmasa da parça parça alınacak mecburen :/

bence 1. ve 4. çok hoş.bende schafer dan aldım kahvaltı takımımı diğer markalardan çok fark göremedim yani alınabilir bana göre

Ben de bievin botany kahvaltı takımını aldım, desenleri gayet net :) ben bardaklı bi takım olduğu için tercih ettim. Pişman da değilim, öneririm. Çok cici ve sağlam bir takım :)

Ben de bievin botany kahvaltı takımını aldım, desenleri gayet net :) ben bardaklı bi takım olduğu için tercih ettim. Pişman da değilim, öneririm. Çok cici ve sağlam bir takım :)

yılbaşındaki indirimlere bakıcam artık, indirim fırsatını kaçırdım kararsızlıktan :26: ama sonunda bievi kullanıp da memnun kalan birini duyduğuma mutlu oldum :54:

bu arada yumurtalık yoktu, netten baktım ve bernardonun yumurtalığını aldım uyumlu olsun diye :)
$634756345618957969.webp

güle güle kullan hepsi çok güzel..:31:
ben 4 linkin içinde 4. yü beğenmiştim ama yeşilde güzel duruyor..bernardonun bir camgöbeği
kahvaltı takımı vardı hala içimde uktedir..:52:

Back
X