• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı takımı önerisi?

ben schaffer in yemek takımını ve tencere takımını aldm aa sanırım pişmanım herkez adi diyor bi ev in utfagını cok begenıyorum kalıtesını bende senin gibi merak ediyorum:S

Biev in ürünlerinden kullandım. Çok zayıf ve kalitesiz.Schafer kullanmadım ama aralarından en modern ve şık duran Schafer. diğerleri yıllar öncesinden alınmış gibi...

biev yada medusa tercih et derim çok güzel ikiside bende karacadan aldım 468 tl ye kızıyorum şimdi kendime .....
ve daha 1 ay oldu alalııııı içim gittiiiii :s

çok sağolun kızlar. bievi sordum araştırdım bernardonun şirketiyle kardeşmiş bunlar. bana kalsa cemile alırım ama çoook pahalı...

benim kahvaltı takımımda bu keramika marka türk malı ben çok beğenerek aldım ve çokta iyi çıktı cnm düşünebilirsin bu markayıda

$KAHVALTI TK.webp

Biev in ürünlerinden kullandım. Çok zayıf ve kalitesiz.Schafer kullanmadım ama aralarından en modern ve şık duran Schafer. diğerleri yıllar öncesinden alınmış gibi...

canım karelerin uçları mı kırılıyor, ne anlamda kalitesiz :/ aralarında en uygun bu ama çok da kalitesizse kötü olur almam...

canım bence shaffer'dan alma kalıtesı konusunda herkes cok pişman oluyormuş bırcok forumda okudum ama dıerlerını bılemem

bana velilerımın getırdıgı takımı gostereyım belkı fıkır olur:16:

Eki Görüntüle 563901

ben bi ev ın o takımına bayıldm oncedende takıp edıyordm ama kalıtesını bılmedıgım ıcın alamadm .eger sende bı ev de kalıte yonunden kararsızsan medusanın parca sayısı cok fazla kullanıslı hemde hos onuda tercıh edebılırsın dıgerlerı kahvaltı ıcın agır bence cıvıl cıvıl olalı bıev ıcın bırınden daha duymstm hemen kırılıo dıye ama sadecve duydm:S

Tatlım bana sorarsan medusa hariç diğerleri güzel ben de bi model beğendim 6aydır indirime girmesini bekliyorum.
6ay daha zamanım var son ana kadar beklicem olmazsa yine de alıcam çok beğendim çünkü.
Fikir olur belki bak bakalım ;

VIOLA 36 PARA MOR KELEBEKL KAHVALTI TAKIMI MUBA - Ev ve Yaam rnleri

merhaba,
du leroy markasını daha önce hi duymamıştım ilk senden duydum ve çok beğendim yemek takımına da bayıldım ayrıca:)
ben de porland armelle serisinden aldım kahvaltı için hem şu an %30 indirim var armelle serisinde ve kalite konusunda şüphesiz çok başarılıdır
ayrıca masa örtüsü amerikan servisi ve peçeteleriyle de aynı desen takım yapabiliyorsunuz -ki ben öyle yaptım- tavsiye ederim.
fiyat indirimli olmasına rağmen ucuz değildi ama aklımda uzun süredir vardı ve armelle'e rakip olabilecek tekstil ürünleriye takım olan bir alternatif de bulamadım.
$armelle servis.webpEki Görüntüle 564612

Back
X