- 9 Ocak 2015
- 19.231
- 79.934
ne biçim kaynanasın ya hizmetci sandı beniSadece 7.yi tebrik etsen yeterli
Kahvaltıyı sana hazırlattım
Temizliği de Feraceli yapacak
Çocuk bakmaya da birini bulsam ,bir düşüneyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne biçim kaynanasın ya hizmetci sandı beniSadece 7.yi tebrik etsen yeterli
Kahvaltıyı sana hazırlattım
Temizliği de Feraceli yapacak
Çocuk bakmaya da birini bulsam ,bir düşüneyim
Zaten tuhaf olur kendine vermek,insanın kendisini kandırması olur.Baktım bizimkiler o an burada takılayım dedim,ciddiye alan oldu mu bilmemben verdim ama sana
kendime oy vermem ya ne biliyim tuhaf geliyor bana oldu bitti gitti ilk uce giren arkadasları tebrik ederim bende
Sen bilmiyor musun gelin,en iyi gelin en çok ayakta duran ,hizmet eden gelindir.ne biçim kaynanasın ya hizmetci sandı beni
ben gorsem derdim kendine vernis oyunuZaten tuhaf olur kendine vermek,insanın kendisini kandırması olur.Baktım bizimkiler o an burada takılayım dedim,ciddiye alan oldu mu bilmem
Ben senle evnmicem oglunla evlençem yanlış anlaşılma oldu galbeSen bilmiyor musun gelin,en iyi gelin en çok ayakta duran ,hizmet eden gelindir.
Ben zaten akşam verir vermez dedim, gizlemedim ki,.Gerçi gizlenmiyormuş zaten kimin oy verdiği..Maksat gırgır olsun,ben gorsem derdim kendine vernis oyunu
Ben alt katıma alacağım gelini.BDVden tecrübeliyim geline nasıl davranılmalı konusunda merak etme sen,seni yalnız bırakmam,sabah akşam gelirim yanınaBen senle evnmicem oglunla evlençem yanlış anlaşılma oldu galbe
Oldu yatah odasınada dalarsın senBen alt katıma alacağım gelini.BDVden tecrübeliyim geline nasıl davranılmalı konusunda merak etme sen,seni yalnız bırakmam,sabah akşam gelirim yanına
Dalmamam mı lazım,üstünüzü açık bırakır üşütürsünüz,hasta olursunuz,kontrol etmem lazımOldu yatah odasınada dalarsın sen
Oldu yatah odasınada dalarsın sen
Dalmamam mı lazım,üstünüzü açık bırakır üşütürsünüz,hasta olursunuz,kontrol etmem lazım
Wynonna .Teşekkürde sıralamanın ilk üçünü değiştir istersen ,olmuyor kıskananlar olabilirHiç kıskanmadım kibende cok tesekkur ederim sizlere begenmis olmanız benim icin cok degerliydi
- Kazen
- Elif
- Mune
- xoxmrxuxm
- lilya
- zemzem01
- DygEge
- wwater
- esra_78
- yaren35
- taylor
- Meggieee
- SeMeNa
- mavi kedi
- melikeeee
- _Ruzgargulu_
- blue_ismyheart
- worldshop
- turecurdo
- peruza
- statistician
- merveb
- faatos
- lale_e
- cerushka
- Giz05
- maffsydney
- 1gece
- zemenaz
- Shanna
- minahmet
- okuyucuyum
- fnrbhc44
- eternity38
- calamityjane
- lingen
- The Queen
- bombshell
- breakfast
- tutues
- zcagan
- hadinur
- izguben
- 2KediAnnesi
- Be_Ni_1012
- bebeem
- snoopyyyy
- AYSHE9388
- mctdnz
- Elos35
- annekizaski
- blntkbr
- La_vender
- Franciscolachowski
- eslim aymina
- triskadan nagmeler
- __kartanesi__
- hamaratcann
- framboise10
- minnakkelebekim
- tkglcn
- 183314
- Sare Lavinya
- cigercikedisi
- Azra Ece
- snowdrop_as
- Han_Ker
- Maykay
- EmelARVAS
- Mis lily
- asliii1
- cansu1109
- kubdef
- wingless
- denizyagmur4
- kumsal61
- Busenur111
- sukruyeomay
- adalinurcan
- kbrcan0671
- Nickim Minaj 0lsun
- rasawvatha
- ask sevgi
- Mnmsyne
- yesilkalp
- milas1625
- ekin 27
- Lion ella
- SedaUmut
- Ruya-Masal
- Ezgicihan
- Sedefli33
- Hotice85
- dalila40
- OkAys
- sweetwitch01
- unendinglove
- Toprkqns
- Kfy58
- Elena24
- sllda
- Shy23
- Ftm sydi
- merveee96
- ersoykizim
- elmirafoto
Neden eyvah dedin ki,insanın evladını düşünmesi kötü mü?Eyvah eyvahhhh neler duyuyorum öyle
8. oldum zaten bırakta boyle hava atıyım derlermis bide yanlıslıkla verdik zaten bizde diye ayy ne dumur olurumWynonna .Teşekkürde sıralamanın ilk üçünü değiştir istersen ,olmuyor kıskananlar olabilirHiç kıskanmadım ki
Neden eyvah dedin ki,insanın evladını düşünmesi kötü mü?
.8. oldum zaten bırakta boyle hava atıyım derlermis bide yanlıslıkla verdik zaten bizde diye ayy ne dumur olurum
Karısı kendini düşündü de oğlumu düşünmesi kaldı, Feraceli kitap okurken uyuyakalır,hem oğlumu aç bırakır diyet yemekleri yaparak,ben bari düşüneyim.
Benden de ne anlayışlı kv olur be,gelinim olacak kız yaşadı.Bak sen kayganaya,hem kitabını okur hem oğluşuna bakar merak etme,sen çık aradan bakayım
Benden de ne anlayışlı kv olur be,gelinim olacak kız yaşadı.