Kahvaltı ederek zayıflama efsanesine son

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu uzmanlar kadar yanar döner görmedim ya . Bir iyidir yapın , faydalıdır yiyin dedikleri 40 gün yaşamıyor , hop ertesi sene tam tersi açıklama .

Ben güne istisnasız her gün sade şekersiz kahve ve şu yeni zamlanan zıkkımla başlarım .

Kahvaltı sağlıklı ve ölçülü olduğu sürece mutlaka yapılmalı bence . Boş depo benzinle marşa basmaya çalışmaya gerek yok . Yiyelim ama makul yiyelim di mi ama

hmmm o kadarı belli olmuyor ki bacak dediğin ince olmaz çok kötü durur :)
Ben zayıflayınca çok incelecek diye korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. Zayıfken bile bacaklı bi insanım. Hatta jillianın spor tipiğinde vücut ölçülerimizi yazmıştık, bacak ölçüleri falan da yazılıyordu. Benim yazdığım kilo ve bacak ölçümü tutarsız bulmuşlardı. Ben halimden memnunum da, ince kemikliler için zayıf olmak çok anormal bir durum değil demek için söyledim.

İnce kemiklidir, uzun değildir. Olur yani. Ben 49 kiloyum ama bacaklarım öyle yağlı ki. Verecek daha çok yağım var yani. Vermeyeceğim o ayrı.
Mune bence daima genç ve diri kalacak bir fiziğin var.
Evet ince kemikliyim, uzun boylu değilim, bende şu anda 46-47 arası gidiyorum, 42 kilo değilim artık.
Ufak tefek olmanın avantajları

Sabah sabah aç karnına mı
Sen tam sopalıksın o zaman aç karnına içmeyin, bende içiyorum o zıkkımı ama kahvaltı etmeden asla hem kafein hem nikotin hiiiii kesin sopalıksın

Sabah sabah aç karnına mı
Sen tam sopalıksın o zaman aç karnına içmeyin, bende içiyorum o zıkkımı ama kahvaltı etmeden asla hem kafein hem nikotin hiiiii kesin sopalıksın

Metabolizmam öyle çalışıyor ne yapayım

her türlü fıstıksın

peh o ispanyol paça bu kadar mı yakışır maşallah
Hahahahah aklıma ne geldi biliyor musun? Kısmetse olur saçmalığı var ya, orada bi kız diyor ki, "dalga geçiyoruz iyiye yorup cevap veriyor". Ben de tam tersi dalga geçtiğini düşüneceğim artık. Ciddiyetini yitiriyor kızım deme öyle birden fazla. Hem çok dik durmaya çalışmışım itici olmuşum falan. Asdasdasd

ya ne alakaaaaa benim oyum sanaydı tanımadım bile senmisin hatta yorumumu okusan anlarsın yirim
o program zaten koparıo

Sebep 1

Sebep 2. Şu ikisi yüzünden IŞİD'e katılmaya karar verdim, hedefim "yerim yerim kilo almam" diyenlerin kökünü kazımak, soran olursa şu ikisi delirtti dersiniz.

Demeyin yav benim kollar bacaklar incecik tüm depoyu arkada taşıyorum 50 kiloyum bacakları gören bu kıza hiç mi yemek vermemişler der

O depodan bende de var, hatta artık şiddet unsuru olarak kullanıyorum "seni popomla döverim" diyorum misal Boy 170, kilo 60-62 (62 olunca ödem o ödem) , gayet normal bir oran ama, 0 60 kilonun kaçta kaçı popoda Ne yapalım, armut tipliler ölsün mü?

Yerim yerim kilo almam mi dedim lo ben? Suyla yaşıyorum yavrum. Yemek kabusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…