- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
: D bacaklarım yağlı. Kemiklerim ince.![]()
hmmm o kadarı belli olmuyor ki bacak dediğin ince olmaz çok kötü durur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
: D bacaklarım yağlı. Kemiklerim ince.![]()
Ben zayıflayınca çok incelecek diye korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. Zayıfken bile bacaklı bi insanım. Hatta jillianın spor tipiğinde vücut ölçülerimizi yazmıştık, bacak ölçüleri falan da yazılıyordu. Benim yazdığım kilo ve bacak ölçümü tutarsız bulmuşlardı.hmmm o kadarı belli olmuyor ki bacak dediğin ince olmaz çok kötü durur :)
Demeyin yav benim kollar bacaklar incecik tüm depoyu arkada taşıyorumhmmm o kadarı belli olmuyor ki bacak dediğin ince olmaz çok kötü durur :)
hmmm o kadarı belli olmuyor ki bacak dediğin ince olmaz çok kötü durur :)
İnce bacak etek ve elbisenin vazgeçilmezi. Ben etek giyince iki beden kalın gözüküyorum.Sağol ya, gömdün ince bacaklıları. Çıkmayalım biz sokağa, alttan üç tane tayt giyelim de kalın dursun biraz![]()
Evet ince kemikliyim, uzun boylu değilim, bende şu anda 46-47 arası gidiyorum, 42 kilo değilim artık.İnce kemiklidir, uzun değildir. Olur yani. Ben 49 kiloyum ama bacaklarım öyle yağlı ki. Verecek daha çok yağım var yani. Vermeyeceğim o ayrı.
Mune bence daima genç ve diri kalacak bir fiziğin var.
![]()
Bu uzmanlar kadar yanar döner görmedim ya . Bir iyidir yapın , faydalıdır yiyin dedikleri 40 gün yaşamıyor , hop ertesi sene tam tersi açıklama .
Ben güne istisnasız her gün sade şekersiz kahve ve şu yeni zamlanan zıkkımlabaşlarım .
Kahvaltı sağlıklı ve ölçülü olduğu sürece mutlaka yapılmalı bence . Boş depo benzinle marşa basmaya çalışmaya gerek yok . Yiyelim ama makul yiyelim di mi ama![]()
Sabah sabah aç karnına mı
Sen tam sopalıksın o zamanaç karnına içmeyin, bende içiyorum o zıkkımı ama kahvaltı etmeden asla
hem kafein hem nikotin hiiiii kesin sopalıksın
![]()
nie gömeyim ya bende kalın bacak değilim :) ince derken çalı olandan bahsettim :)Sağol ya, gömdün ince bacaklıları. Çıkmayalım biz sokağa, alttan üç tane tayt giyelim de kalın dursun biraz![]()
Demeyin yav benim kollar bacaklar incecik tüm depoyu arkada taşıyorum50 kiloyum bacakları gören bu kıza hiç mi yemek vermemişler der
Ben zayıflayınca çok incelecek diye korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. Zayıfken bile bacaklı bi insanım. Hatta jillianın spor tipiğinde vücut ölçülerimizi yazmıştık, bacak ölçüleri falan da yazılıyordu. Benim yazdığım kilo ve bacak ölçümü tutarsız bulmuşlardı.Ben halimden memnunum da, ince kemikliler için zayıf olmak çok anormal bir durum değil demek için söyledim.
![]()
her türlü fıstıksın![]()
Ben olsam olsam yer fıstığı olurum, fıstık sensin.![]()
Hahahahah aklıma ne geldi biliyor musun? Kısmetse olur saçmalığı var ya, orada bi kız diyor ki, "dalga geçiyoruz iyiye yorup cevap veriyor". Ben de tam tersi dalga geçtiğini düşüneceğim artık.peh o ispanyol paça bu kadar mı yakışır maşallah![]()
Hahahahah aklıma ne geldi biliyor musun? Kısmetse olur saçmalığı var ya, orada bi kız diyor ki, "dalga geçiyoruz iyiye yorup cevap veriyor". Ben de tam tersi dalga geçtiğini düşüneceğim artık.Ciddiyetini yitiriyor kızım deme öyle birden fazla.
Hem çok dik durmaya çalışmışım itici olmuşum falan. Asdasdasd
Sephoraa benim ruh ikizim
Bende gelsin tereyağlar, gitsin patatesler laaappp laaappp yerim hayatım yemekle ve uyumakla geçti, uyku kilo yapar derler ama çok afedersin hiç verecek kadar kilom olmadı üstünüze afiyet
Bir kere aşırı kiloluydum o da gebeliğimde, 42 kilodan 60 kiloya çıkmıştım, doğumdan 1 ay sonra yine 42 kiloydum, metabolizmamı seviyorum, bu bünye diyet nedir bilmedi![]()
Aman tamam be, yanlışlıkla bi mesaj daha atmışım bi daha atmam. Hem benim de şu an simitlerim var ama ben seviyorum onları.
Mune seninle kesin ruh ikiziyiz ama beden ikizi değiliz. 42 kilo neyyy, bir lokmalık hatun... Benim normal kilom nerdeyse senin hamilelik kilon. Hamile kalırsam kutup ayısı kıvamına geleceğim. Hedefim top yutmuş safinaz gibi görünmek hamileyken![]()
Demeyin yav benim kollar bacaklar incecik tüm depoyu arkada taşıyorum50 kiloyum bacakları gören bu kıza hiç mi yemek vermemişler der
Sebep 1
Sebep 2. Şu ikisi yüzünden IŞİD'e katılmaya karar verdim, hedefim "yerim yerim kilo almam" diyenlerin kökünü kazımak, soran olursa şu ikisi delirtti dersiniz.
O depodan bende de var, hatta artık şiddet unsuru olarak kullanıyorum "seni popomla döverim" diyorum misalBoy 170, kilo 60-62 (62 olunca ödem o ödem)
, gayet normal bir oran ama, 0 60 kilonun kaçta kaçı popoda
Ne yapalım, armut tipliler ölsün mü?
Kilo almak için yıllaaaaarca uğraştım diye yazdı mı o parmaklar? YazdıYerim yerim kilo almam mi dedim lo ben? Suyla yaşıyorum yavrum. Yemek kabusum.
Kilo almak için yıllaaaaarca uğraştım diye yazdı mı o parmaklar? Yazdı![]()