Kahrolsun istenmeyen tüyler !!! :(

Oksijenli su sarartıcılar kadar güçlü değildir bence.
kızlar aynı sorun bende de var çok acı bir gerçek oksijenli suyu denedim pek işe yaramıyor özellikle o gıcık simsiyah tüylere ve cildi inceltiyor tahriş ediyor bi zaman sonra bizzat denedim

Kesinlikle ama kesinlikle igneli epilasyon. Yillar once yaptirdim ve tek bi tanesi geri gelmedi. Lazere basvuran arkadaslarim rezil oldular resmen. Yuz icin sakin lazere bulasma. Daha beter oluyor genelde
Yüzünüze iğneli lazermi yaptrdınız iz falan kaldımı acaba ya ben lazer gaptrdm 9 seans 1 ay gtmedm yüzüm tüy doldu eskisinden daha çok oldu iğneliyi öneriyormusunız

Yüzünüze iğneli lazermi yaptrdınız iz falan kaldımı acaba ya ben lazer gaptrdm 9 seans 1 ay gtmedm yüzüm tüy doldu eskisinden daha çok oldu iğneliyi öneriyormusunız
Evet canim ben 7 sene evvel yaptirdim igneli. Bir daha da cikmadilar. Yuz icin kesin cozum igneli. Lutfen lazerle vakit kaybetme. Bitmeyecegi gibi artabilir ve psikolojin bozulabilir.

Bu arada kesinlikle ve kesinlikle en ufak bir iz kalmadi yuzumde. Ilk yapildigi zaman elbetteki iz oluyor minik minik kabuklar olusuyor. Temiz ve guzel bakarsan hic bi iz kalmiyor

Adi igneli epilasyon. Igneli lazer degil. Duzeltme olarak algilama canim. belki ismini yanlis biliyorsunfur diye soylemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…