- 23 Ocak 2015
- 16
- 3
- 32
Oksijenli su ile kısa süreli de olsa,günü kurtarmak için olabilir mi?
Evet. Yani okuduğum sitede ince bacak tüyleri için diyodu ama faydalı olabilir belki.Ilk defa duyuyorum, sarartmak icinmi bu?
Evet. Yani okuduğum sitede ince bacak tüyleri için diyodu ama faydalı olabilir belki.
Hmm arastiricam bunu, tesekkur ederim :) insallah faydali olur
Oksijenli su sarartıcılar kadar güçlü değildir bence.Bence sarartmayı boşverin çünkü esmermişsiniz. Esmer tenin üzerinde sarartılmış tüyler daha da dikkat çeker.
kızlar aynı sorun bende de var çok acı bir gerçek oksijenli suyu denedim pek işe yaramıyor özellikle o gıcık simsiyah tüylere ve cildi inceltiyor tahriş ediyor bi zaman sonra bizzat denedimOksijenli su sarartıcılar kadar güçlü değildir bence.
Yüzünüze iğneli lazermi yaptrdınız iz falan kaldımı acaba ya ben lazer gaptrdm 9 seans 1 ay gtmedm yüzüm tüy doldu eskisinden daha çok oldu iğneliyi öneriyormusunızKesinlikle ama kesinlikle igneli epilasyon. Yillar once yaptirdim ve tek bi tanesi geri gelmedi. Lazere basvuran arkadaslarim rezil oldular resmen. Yuz icin sakin lazere bulasma. Daha beter oluyor genelde
Yaptrdnzmı iğneli lazerYüz için iğneli epilasyon kesin çözüm.sakın lazer yaptırma çoğaltıyor.ben çok çektim
Evet faydasini da gördüm ama hamile kalınca bırakmak zorunda kaldımYaptrdnzmı iğneli lazer
İz kaldımı peki bu konuda çok korkuyorumEvet faydasini da gördüm ama hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım
Evet canim ben 7 sene evvel yaptirdim igneli. Bir daha da cikmadilar. Yuz icin kesin cozum igneli. Lutfen lazerle vakit kaybetme. Bitmeyecegi gibi artabilir ve psikolojin bozulabilir.Yüzünüze iğneli lazermi yaptrdınız iz falan kaldımı acaba ya ben lazer gaptrdm 9 seans 1 ay gtmedm yüzüm tüy doldu eskisinden daha çok oldu iğneliyi öneriyormusunız
Çok teşwkkür ederm bnde başlıcam en kısa zamanda çok sağolunAdi igneli epilasyon. Igneli lazer degil. Duzeltme olarak algilama canim. belki ismini yanlis biliyorsunfur diye soylemek istedim.
Rica ederim. Guzelce arastirin ve iyi bir yerde yaptirin. Igneli epilasyonun etkili olmasi icin iyi yapilmali. Yoksa bosa gider. Umarim bir an evvel kurtulutsun tatlimÇok teşwkkür ederm bnde başlıcam en kısa zamanda çok sağolun