Ah nefret ediyorum esmer olmaktann. Bir tane tuy ciksa simsiyah cikiyo ve resmen parliyo. Asil sorunum ise yanagimin yanlarindaki tuyler.. cok inceler ama sakal gibi siyah. Erkek arkadasimda sanki cok komikmis gibi "ooo hayatim yine favori birakmissin istersen benim tras makinesini odunc verebilirim" gibi hadsiz hadsiz espriler yapiyor. Umursamiyomus gibi yapip ben onlari seviyorum ihihi falan tarzinda konuyu gecistiriyorum. Ama aslinda cok aliniyorum. Bunlarin bi caresi varmidir acaba yads tuy sarartici falan kullansam ise yararmi
Ah nefret ediyorum esmer olmaktann. Bir tane tuy ciksa simsiyah cikiyo ve resmen parliyo. Asil sorunum ise yanagimin yanlarindaki tuyler.. cok inceler ama sakal gibi siyah. Erkek arkadasimda sanki cok komikmis gibi "ooo hayatim yine favori birakmissin istersen benim tras makinesini odunc verebilirim" gibi hadsiz hadsiz espriler yapiyor. Umursamiyomus gibi yapip ben onlari seviyorum ihihi falan tarzinda konuyu gecistiriyorum. Ama aslinda cok aliniyorum. Bunlarin bi caresi varmidir acaba yads tuy sarartici falan kullansam ise yararmi
agdayla aliyo musun?
Benim cenemde bir tane keci sakalı var. Cekiyorum cimbizla inatla geri geliyor
Sakın sarartmayin uzatip, gurlesiyormus
Kesinlikle ama kesinlikle igneli epilasyon. Yillar once yaptirdim ve tek bi tanesi geri gelmedi. Lazere basvuran arkadaslarim rezil oldular resmen. Yuz icin sakin lazere bulasma. Daha beter oluyor genelde
evet kizarabilir ama zamanla alisilir. benden sana tavsiye sir agdayla degil ama turuncu ilik agdayla haftada bir kere al o zamanla seyreklesecek tek cozum yolu bu. bende esmerim ve tuylerim simsiyah vr cok sert. gobegimde bile kil dolu kollarimda da var ve bu bolgelere hep agda yaparim inan bana azaldi seyreldi ve surekli yapmaya devam edicem tek cozum yolu bu eger epilasyon yaptiracak imkanin yoksa....Evet bi kac defa denedim ama yuzumde oldugu icin hemen kizarma sisme yapti bidahada cesaret edemedim
Sürekli çıkan kaş bıyık gibi yerler için braun face epilatör aldım arkadaşlar. Bu kadar rahat olacağını bilseydim çok düşünmedim ama o kadar bile düşünmezdim.. çene kısımlarındaki tüyleri benim çok azalttı. mesela 3 gün önce aldım şimdiye kadar çıkmaları gerekirdi daha çıkmadılar.. sorunu olanlara tavsiye ederim biraz acıtıyor ama aşrıı değil. benim için iyi oldu.
Sanmam o bebeklere uygulanıyor ama ben ona da inanmadim acikcasiKeci sakalindan bendede var cok yuzsuz gercekten gitmek bilmiyor :) karinca yumurtasi yagi falan duymustum ise yararmi acaba
evet kizarabilir ama zamanla alisilir. benden sana tavsiye sir agdayla degil ama turuncu ilik agdayla haftada bir kere al o zamanla seyreklesecek tek cozum yolu bu. bende esmerim ve tuylerim simsiyah vr cok sert. gobegimde bile kil dolu kollarimda da var ve bu bolgelere hep agda yaparim inan bana azaldi seyreldi ve surekli yapmaya devam edicem tek cozum yolu bu eger epilasyon yaptiracak imkanin yoksa....