ağdada ilerde sarkmaya neden oluyomuş neydi ya hürrem otu yağımıydı o iyi gelirmi acaba bende bıyıktan muzdaribim sürekli gözüm onlarda çıkınca alıyorumda yaşlanınca napıcam bıyıklı bıyıklımı dolaşıcaz babaannemin de sakalları var romatizma ilaçlarından oldu diyor ama korkuyorum onun gibi olmaktan
hmm mantikli canim. yuzun hassassa bencede oyle yap derim. internetten bilindik doktorlarin kurlerine bak eminim ise yarayacaktir.Igneli epilasyonu ve lazer epilasyonu denedim yüzümde biyik bolgesi icin ama agda gibi onlarda kizardi yara oldu hep yuzum cok hassas daha cok boyle kür falan arıyorum aslında bitkisel biseyler
Isinin ehli bi yere gidersen iz falan kalmaz. Ama yok olmaz yaptiramam dersende agdayla iple falan al. Lazere bulasma yeter. Olmayan yerlerinden cikan tuylerle ugrasirsin. Tum boynunu sakal gibi killar saran bi tanidigim var mesela. O hale geldikten sonra igneli epilasyon da cozum olmuyor. Yanak bolgesinde falan lazer asla cozum degil yani.Igneli epilasyonu gecen yil biyik icin tavsiye etmislerdi yuzum gercekten cok hassas hani agdayla boyle ayni yeri zorlarsinizda yanar siser kizarirya ayni oyle oldu ve aylarca gecmedii
tamamdir sagolun :)hmm mantikli canim. yuzun hassassa bencede oyle yap derim. internetten bilindik doktorlarin kurlerine bak eminim ise yarayacaktir.
onerdiginiz bi güzellik merkezi falan varmi acaba? ben istanbuldayim ama burda kime sorsam adam gibi bi yer bilmiyolarIsinin ehli bi yere gidersen iz falan kalmaz. Ama yok olmaz yaptiramam dersende agdayla iple falan al. Lazere bulasma yeter. Olmayan yerlerinden cikan tuylerle ugrasirsin. Tum boynunu sakal gibi killar saran bi tanidigim var mesela. O hale geldikten sonra igneli epilasyon da cozum olmuyor. Yanak bolgesinde falan lazer asla cozum degil yani.
Ben Ankarada yaptirmistim canim. Ama epilasyon bolumunde igneli epilasyon bolumu var oradaki tavsiyelere bakabilirsin istersen. Gercekten her yer yapamaz igneli epilasyonu. Guvenilir bi yer olmali.onerdiginiz bi güzellik merkezi falan varmi acaba? ben istanbuldayim ama burda kime sorsam adam gibi bi yer bilmiyolar
Ben Ankarada yaptirmistim canim. Ama epilasyon bolumunde igneli epilasyon bolumu var oradaki tavsiyelere bakabilirsin istersen. Gercekten her yer yapamaz igneli epilasyonu. Guvenilir bi yer olmali.
Ah nefret ediyorum esmer olmaktann. Bir tane tuy ciksa simsiyah cikiyo ve resmen parliyo. Asil sorunum ise yanagimin yanlarindaki tuyler.. cok inceler ama sakal gibi siyah. Erkek arkadasimda sanki cok komikmis gibi "ooo hayatim yine favori birakmissin istersen benim tras makinesini odunc verebilirim" gibi hadsiz hadsiz espriler yapiyor. Umursamiyomus gibi yapip ben onlari seviyorum ihihi falan tarzinda konuyu gecistiriyorum. Ama aslinda cok aliniyorum. Bunlarin bi caresi varmidir acaba yads tuy sarartici falan kullansam ise yararmi
Sıkı dur seni kurtaracak sihirli iki kelimeyi yaziyorum. Braun face:)Ah nefret ediyorum esmer olmaktann. Bir tane tuy ciksa simsiyah cikiyo ve resmen parliyo. Asil sorunum ise yanagimin yanlarindaki tuyler.. cok inceler ama sakal gibi siyah. Erkek arkadasimda sanki cok komikmis gibi "ooo hayatim yine favori birakmissin istersen benim tras makinesini odunc verebilirim" gibi hadsiz hadsiz espriler yapiyor. Umursamiyomus gibi yapip ben onlari seviyorum ihihi falan tarzinda konuyu gecistiriyorum. Ama aslinda cok aliniyorum. Bunlarin bi caresi varmidir acaba yads tuy sarartici falan kullansam ise yararmi
Sıkı dur seni kurtaracak sihirli iki kelimeyi yaziyorum. Braun face:)
Canım benim iyice araştır mekanları ve güvenebileceğin bir yerde iğneli epitasyon yaptır 5-6 aya kurtulursun :) maddi olarak da çok pahalı bir işlem değil.
Ah nefret ediyorum esmer olmaktann. Bir tane tuy ciksa simsiyah cikiyo ve resmen parliyo. Asil sorunum ise yanagimin yanlarindaki tuyler.. cok inceler ama sakal gibi siyah. Erkek arkadasimda sanki cok komikmis gibi "ooo hayatim yine favori birakmissin istersen benim tras makinesini odunc verebilirim" gibi hadsiz hadsiz espriler yapiyor. Umursamiyomus gibi yapip ben onlari seviyorum ihihi falan tarzinda konuyu gecistiriyorum. Ama aslinda cok aliniyorum. Bunlarin bi caresi varmidir acaba yads tuy sarartici falan kullansam ise yararmi
Ne kadara ve nerden aldığınızı ogrenebilirmiyimSürekli çıkan kaş bıyık gibi yerler için braun face epilatör aldım arkadaşlar. Bu kadar rahat olacağını bilseydim çok düşünmedim ama o kadar bile düşünmezdim.. çene kısımlarındaki tüyleri benim çok azalttı. mesela 3 gün önce aldım şimdiye kadar çıkmaları gerekirdi daha çıkmadılar.. sorunu olanlara tavsiye ederim biraz acıtıyor ama aşrıı değil. benim için iyi oldu.
yaa yuzum cok hassass denedim onu ben biyik bolgesi icinn ama alerjiler yanmalar kizarmalar kabarmalar ne varsa yaptii
Ne kadara ve nerden aldığınızı ogrenebilirmiyim
bencedee eger gercekten ise yariyorsa ne kadar olursa olsun verilirr