Kahrolsun istenmeyen tüyler !!! :(

Bir kac arkadasima karinca yumurtası yagida iyi gelmis bi dene istersen

Igneli epilasyonu ve lazer epilasyonu denedim yüzümde biyik bolgesi icin ama agda gibi onlarda kizardi yara oldu hep yuzum cok hassas daha cok boyle kür falan arıyorum aslında bitkisel biseyler
hmm mantikli canim. yuzun hassassa bencede oyle yap derim. internetten bilindik doktorlarin kurlerine bak eminim ise yarayacaktir.

Igneli epilasyonu gecen yil biyik icin tavsiye etmislerdi yuzum gercekten cok hassas hani agdayla boyle ayni yeri zorlarsinizda yanar siser kizarirya ayni oyle oldu ve aylarca gecmedii
Isinin ehli bi yere gidersen iz falan kalmaz. Ama yok olmaz yaptiramam dersende agdayla iple falan al. Lazere bulasma yeter. Olmayan yerlerinden cikan tuylerle ugrasirsin. Tum boynunu sakal gibi killar saran bi tanidigim var mesela. O hale geldikten sonra igneli epilasyon da cozum olmuyor. Yanak bolgesinde falan lazer asla cozum degil yani.

Yüz için iğneli epilasyon kesin çözüm.sakın lazer yaptırma çoğaltıyor.ben çok çektim

onerdiginiz bi güzellik merkezi falan varmi acaba? ben istanbuldayim ama burda kime sorsam adam gibi bi yer bilmiyolar

onerdiginiz bi güzellik merkezi falan varmi acaba? ben istanbuldayim ama burda kime sorsam adam gibi bi yer bilmiyolar
Ben Ankarada yaptirmistim canim. Ama epilasyon bolumunde igneli epilasyon bolumu var oradaki tavsiyelere bakabilirsin istersen. Gercekten her yer yapamaz igneli epilasyonu. Guvenilir bi yer olmali.

Ben Ankarada yaptirmistim canim. Ama epilasyon bolumunde igneli epilasyon bolumu var oradaki tavsiyelere bakabilirsin istersen. Gercekten her yer yapamaz igneli epilasyonu. Guvenilir bi yer olmali.

Ankaramiii bu cok iyi oldu Hacettepe üniversitesinde okuyorum bendee okul zamani halledebilirim bu isi hangi ilcesinde ankaranin?

Canım benim iyice araştır mekanları ve güvenebileceğin bir yerde iğneli epitasyon yaptır 5-6 aya kurtulursun :) maddi olarak da çok pahalı bir işlem değil.

Sıkı dur seni kurtaracak sihirli iki kelimeyi yaziyorum. Braun face:)

Canım benim iyice araştır mekanları ve güvenebileceğin bir yerde iğneli epitasyon yaptır 5-6 aya kurtulursun :) maddi olarak da çok pahalı bir işlem değil.

yaa yuzum cok hassass denedim onu ben biyik bolgesi icinn ama alerjiler yanmalar kizarmalar kabarmalar ne varsa yaptii

Ya beybisi bizim lisede bir kiz vardi. Biyiklarini sarartiyordu ve oldugundan daha fazla dikkat cekiyordu. Epilasyon sart.

Ben senede bir kez kisin sir agdayla aliyorum ama almadan once pudra suruyorum sonra da antibakteriyel krem surup sacimi topluyorum iki uc gun dokunmuyorum sert cekersem sivilce oluyo ama sert cekmezsem puturluk oluyo o antibakteriyel kremi surunce iki gune geciyo. Yazin da sarartiyorum ama bence sarartma uzatmiyor tuyleri. Bende uzatmadi en azindan...

Ne kadara ve nerden aldığınızı ogrenebilirmiyim

en güzeli lazer .benim bıyıklar çıkınca benim kocamda dalga geçer hatun bıyıkla yakıyor diye alıştım artık

yaa yuzum cok hassass denedim onu ben biyik bolgesi icinn ama alerjiler yanmalar kizarmalar kabarmalar ne varsa yaptii

Canım benim cildimden daha hassas bir cilt görmedim :) epilasyona gittiğim yerde bana bi krem verdiler epilasyondan sonra 10 gün sabah akşam sürüyorum bişey kalmıyo. Gittiğin yerde konuş oranın doktoruyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…