Kahramanmaraşlı Bayanlar Nerdesiniz?Buyrun!

Hamiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
735
10
96
Diğer
Geriye dönük baktım ama Kahramanmaraş'la ilgili bulamadım.
Bende Kahramanmaraşlı bayanlarla bu topikte buluşmak istedim.
Evet hepinizi bekliyorum ,buyrun toplanalım...
Belki gerçekten buluşuruz kimbilir..

merhaba.. topiği açtığına sevindim. fakat k.maraşlı olan kimse yok sanırım :) ben maraşlıyım ama izmirde yaşıyorum...

Biraz daha Kahramanmaraşlı üyenin bu topiğe uğraması gerekiyor .
ÜYe mi yok yoksa burayı mı farketmediler acaba?

meraba, bu başlığınızı yeni gördüm.
kahramanmaraş başlığı altında yazıyordum hep.
bende maraşlı sayılırım diye size bi selam vermek istedim :3:
maraş geliniyim sonuçta aklinialirimsmile

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar , iyi ki geldiniz ,uğradınız.
Artık hiç Kahramanmaraşlı üyemiz yok diye endişe duymaya başlamıştım.
Bende Maraş geliniyim ,merkezde yaşıyorum.
Lütfen topiğimizi boynu bükük ,kimsesiz bırakmayın:sinifsinif:

merhba ben hatayliyim ama yore olarak yakin oldugum icin buraya bbi merhaba demeden edemedim.anlatin bakalim maras hakkinda.

hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:
"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:
"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

Allah razı olsun canım. senin de kadir gecen hayırlara vesile olur inşallah.a.s.

hamiye meraba canım, nasılsın ?
Merhaba nanelişeker ,İyiyim canım çok şükür..Ramazanın sonu geliyor, yaşadığım sevincin yerini böyle bir hüzün geliyor gibi hissediyorum.
Ramazanda bol bol iftara misafir aldım ,binlerce şükür.Geçen yıl sağlık sorunlarım vardı ,alamamıştım.Çok huzurlu ,sağlıklı ,mutlu geçirdim ne kadar şükretsem az canım ya.
Kadir gecesi mesajını okudum , çok yeşekkürler.
Hepimizin kadir gecesi kutlu olsun,ibadetiniz bol ,dualarınız kabul olsun .

Sevgili aayysseenn , parure ,topkek06, hepiniz hoşgeldiniz .
Sizleri sık sık burada görmek istiyoruz.
Selamlar...

Geriye dönük baktım ama Kahramanmaraş'la ilgili bulamadım.
Bende Kahramanmaraşlı bayanlarla bu topikte buluşmak istedim.
Evet hepinizi bekliyorum ,buyrun toplanalım...
Belki gerçekten buluşuruz kimbilir..

merhaba hanımlar ben istanbulda yaşıyorum ama bende baba tarafından maraşlıyım.bayramda kısmetse ordayım tanıştığıma memnun olsum.topiği canlı tutalım inş. kadir geceniz mübarek olsun

Maraaşşş, tezgaha yanaşşş.. ramazan bitiyo. dondurma olsa da yesek.Bayramda maraşa gidiyo musunuz kızlar. ben gidemiyorum:gitme:

merhaba kızlar vala çok sevindim sayımız artmış :) ben temmuz ayında maraştaydım 2 hafta kadar kaldım. nasipse bi daha önümüzdeki yaz gideriz inş.

herkesin bayramı mübarek olsun inş. bayramlarda gurbette olmak çok dokunuyor insana yaw.. nerde o eski bayramlar demeden edemiyorum doğrusu... buna şükür yine....

''Ey Merhametliler Merhametlisi,
halimizi yalnızca Sana açıyor, içimizi yalnız Sana döküyor
ve son bir kere daha en içten iniltilerle engin rahmetinin kapısını tıklatıyoruz.
Ey gizli açık her halimizi bilen!
Ey bizi hiçbir zaman terketmeyen Rabbimiz, şu renk atmış simalarımıza,
şu tekleyen nabızlarımıza ve şu yüreklere acısı halimize merhamet buyur da,
içinde bulunduğumuz kahredici şu sıkıntıdan bir çıkış yolu göster ve dirilmemize izin ver.
Çaresizlik içinde kıvranırken dahi ümitle çarpan sinelerimize, yaşlarla dolan gözlerimize şefkatle teveccüh buyur,bir kez daha kapı kullarını bağışla!..

’Ey bizi hiç bir zaman terk etmeyen Rabbimiz....
Şu renk atmış simalarımıza,şu tekleyen nabızlarımıza,şu ritmi bozulmuş kalplerimize
ve şu yürekler acısı halimize merhamet buyur da;
içinde bulunduğumuz şu kahredici sıkıntılardan bir çıkış yolu göster ve dirilmemize izin ver...’’

^^ İYİ BAYRAMLAR ^^

^^^ ^^^ ^^ ^^^

Sevgili nanelişeker , güzel mesajın için teşekkürler.
Epeydir yoğundum hiç giremiyordum siteye.
Yarın okullar açılıyor telaşlıyız hepimiz.
Bizim okul semineri ,çocukların okul ihitiyaçları derken uzun süredir girmediğimi farkettim.
Okul çağında çocukları olanlara , eğitimci arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.
Hayırlı bir eğitim -öğretim yılı olur inşallah.

Back