Çalışacağınız yer neresi?arkadaşlar Maral'a tayinimiz çıktı ve benim ev bulmam gerekiyor oranın en iyi semti nereler en iyi okulları nereler ilkokula gidecek çocuklarım da ondan soruyorum bildiğiniz kiralık ev fiyatları neler yardımcı olursanız çık mutlu olurum direk oralarda Arıcak evi çünkü sağolun
eden rahat edemeyiz acabaValla canım benim kv orda oturuyor.Binevler civarı sakim bi yer.12 şubat parkı na yakınlar.
Kiralar ne kadar bilmiyorum ama tanıdık varsa 500-600 civarına büyük bir ev bulma şansınız çok yüksek.
Tatilde olmasalardı (mersine yeni gitti kv ler) yardımcı olmalarını söylerdim.
Üngüt tarafına bakmayın ama çok rahat edemezsiniz.
Canım daha çıkmadı eş durumundan gidicem daha tayin açılmadı ben en iyi okul neredeyse oraya yakın tutmak istiyorumÇalışacağınız yer neresi?
Gidip gelmek sorun olur mu yani ev uzak olsa bile?
Tam olarak çalışacağınız yerin hangi mahallede olduğunu öğrenirsem fikir verebilirim.
Gerçekten de görümcemin balkonu geniş banyosu küçükTemiz geniş bir ev iyi bir semtte 800den aşağı olmaz,balkon geniş banyo küçük mantığı var bütün evlerde gelince şaşırma :)
En iyi ilkokul İskur,semt olarak da Binevler iyidir
Temiz geniş bir ev iyi bir semtte 800den aşağı olmaz,balkon geniş banyo küçük mantığı var bütün evlerde gelince şaşırma :)
En iyi ilkokul İskur,semt olarak da Binevler iyidir
Okullar konusunda bilgim yok malesef.Canım daha çıkmadı eş durumundan gidicem daha tayin açılmadı ben en iyi okul neredeyse oraya yakın tutmak istiyorum
İsmail Kurtul ilkokulu diye aratabilirsin,Binevlerde sanırımİŞKUR hangi semtte acaba
Çocuk yetiştirilebilecek semt değil.N
eden rahat edemeyiz acaba
Merhaba 12şubatta hangi okullar iyi acaba tercih zamanı başladı da Kocatepe nasıl siZceÇocuk yetiştirilebilecek semt değil.
Orada yaşamıyorum ama eşimin yeğeni bizde ona sorayım size dönerim olur mu?K
Merhaba 12şubatta hangi okullar iyi acaba tercih zamanı başladı da Kocatepe nasıl siZce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?