• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaraş

flyu

Hayat @/):)₺
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
215
134
103
arkadaşlar Maral'a tayinimiz çıktı ve benim ev bulmam gerekiyor oranın en iyi semti nereler en iyi okulları nereler ilkokula gidecek çocuklarım da ondan soruyorum bildiğiniz kiralık ev fiyatları neler yardımcı olursanız çık mutlu olurum direk oralarda Arıcak evi çünkü sağolun

Valla canım benim kv orda oturuyor.Binevler civarı sakim bi yer.12 şubat parkı na yakınlar.
Kiralar ne kadar bilmiyorum ama tanıdık varsa 500-600 civarına büyük bir ev bulma şansınız çok yüksek.
Tatilde olmasalardı (mersine yeni gitti kv ler) yardımcı olmalarını söylerdim.
Üngüt tarafına bakmayın ama çok rahat edemezsiniz.

Kiralar her butceye uygun antep gibi falan değil kesinlikle. Binevler semti iyi nezih evlerin arkası dağ orman hayırlı olsun

benim annemde maraslı ama orda yasamıyor.
bende eşimle tasınmak istiyorz iş için bir iş var
evleri cok geniş güzel oluyor fiyatlarda gayet iyi
hayırlı olsun yasanacak sehir bence

arkadaşlar Maral'a tayinimiz çıktı ve benim ev bulmam gerekiyor oranın en iyi semti nereler en iyi okulları nereler ilkokula gidecek çocuklarım da ondan soruyorum bildiğiniz kiralık ev fiyatları neler yardımcı olursanız çık mutlu olurum direk oralarda Arıcak evi çünkü sağolun
Çalışacağınız yer neresi?
Gidip gelmek sorun olur mu yani ev uzak olsa bile?
Tam olarak çalışacağınız yerin hangi mahallede olduğunu öğrenirsem fikir verebilirim.

N
Valla canım benim kv orda oturuyor.Binevler civarı sakim bi yer.12 şubat parkı na yakınlar.
Kiralar ne kadar bilmiyorum ama tanıdık varsa 500-600 civarına büyük bir ev bulma şansınız çok yüksek.
Tatilde olmasalardı (mersine yeni gitti kv ler) yardımcı olmalarını söylerdim.
Üngüt tarafına bakmayın ama çok rahat edemezsiniz.
eden rahat edemeyiz acaba

Çalışacağınız yer neresi?
Gidip gelmek sorun olur mu yani ev uzak olsa bile?
Tam olarak çalışacağınız yerin hangi mahallede olduğunu öğrenirsem fikir verebilirim.
Canım daha çıkmadı eş durumundan gidicem daha tayin açılmadı ben en iyi okul neredeyse oraya yakın tutmak istiyorum

Temiz geniş bir ev iyi bir semtte 800den aşağı olmaz,balkon geniş banyo küçük mantığı var bütün evlerde gelince şaşırma :)
En iyi ilkokul İskur,semt olarak da Binevler iyidir

Temiz geniş bir ev iyi bir semtte 800den aşağı olmaz,balkon geniş banyo küçük mantığı var bütün evlerde gelince şaşırma :)
En iyi ilkokul İskur,semt olarak da Binevler iyidir
Gerçekten de görümcemin balkonu geniş banyosu küçük

Back
X