evet göknurcum,liselere tatil yoktu.Bugün tatil şükür,tam da nöbet günümdü :)) Pastalardan yakın olsak yerdim,senin elin lezzetlidir
Selam. Eline saglik goknurcum. Atlatmissin sukur. Benim de bu aralar tatil cok oldugu icin gelen gidenim cok oldu ama hepsi samimi arkadaslarim oldugu icin zorlanmadim hazirdan yedik ya da buzlugumdaki stoklarimdan:)
Pazara gidicem daha.nil uyanmadi bi turlu. Disari cikacagim zaman boyle yapiyo bu zilli:) biraz da alisveris yapicam nili bakiciya birakip. Havalar isinir haftaya okula giyecek biseyler bakayim ayakkabi falan.
oyy,maşallah.İlk resimde azcık sana da benziyor gibi ama daha çok baba cidden.2.'yi kendine benzetirsin artık
Eki Görüntüle 1096843 Eki Görüntüle 1096844
tipe bakın yaw aynıı baba :)olsun benden oldu ya tatlı yienede :)
Eki Görüntüle 1096843 Eki Görüntüle 1096844
tipe bakın yaw aynıı baba :)olsun benden oldu ya tatlı yienede :)
rüzgarlı bir konyadan merhaba :)ne biçim bir rüzgar var bugün.ateş olmasa aslında mızmızlığa razıyımda ateşi yükselince şaşıp klıyorum.keremde abisine çekseymiş ne iyi olurmuş.sizin baya olmuş dişiniz.bizim üst yan 1 buçuk :)))bizim 12 dişimiz var.Kerem de zor çıkarıyor malesef.Kağan'da hiç bilmezdik bile.Her çocuk ne kadar farklı.Doruk ve İdil çabucak atlatır inşallah
iyi geceler güzeller... kaçağınız geldi...özledim hepinizi...son sayfayı okudum sadece... minik kuzularım diş çıkarıyor galibahayırlı olsun inşallah acısız çabucak atlatırlar...
göknurum aynen göktuğda üstten ve 6 diş birden kabardı hemen zekeriya beye götürdüm diş jeli verdi ...yavrum alerji ile uğraşıyordu şimdi dişler hücum etti...tek tek olsa neyse aynı anda olunca zor oluyor zayıfladı minik paşamALLAHIM güç versin bebişlerimize...
walla ömür törpüsü zeynep ya.isimle mi maraşlamı alakası var bilemedim ben :))))))yerim ben seniiiiii oyyy maşallah yakışıklı kuzumagöknurum aklı fikri sana benzesin boşver anası gibi akıllı olur öylesi daha iyi ayhanlar ömür törpüsü olur
geçmiş olsun gül diş için.benmde yarın kanal tedavisi var.ve çok korkuyorum.hepten çektirecen takma diş takacan aslında hep hayalim :)bir maraşlı olarak meraş erkekleri gerçekten çok zor. az çekmedim abiden kardeşten. maraşta kız olmıycaksın abi... olacaksan malatyada kız olacaksın:)
dentinox idile kullandık işe yarıyor gunde 4 kereye kadar kullanılıyor. azı diş çıkarıyor çok huysuz idilde çıkamadı gitti. meyveli yogurt yiyor bazen kırmızılıklar olusuyor yuzunde kolunda. alerjisimi var acaba. ev yogurdu yemiyor cadı... idile kızarken benimde 20lik diş ağrıyor başım dişim bogazım hepsine vurdu...
bu arada vizem süper geldi. ing. 40 diğerleri 60 75 80 ....