Gecmis olsun goknurcum. Dis ağrısı cekmedim hic ama zordur eminim. Nasil oldun merak ettim. Ay Sağol şekerim düşünmem yeter. Yalniz ben onları yesem halim nice olur:))) göbek var zaten. Iyiyim böyle Ben. Iştahsız biri ooldugumdam yemem gerekenleri bilirim ama yemem.huy iste...
Gulcum kolay gelsin....
Zeynepin bebisiiii masallah.rastlanti eseri de olsa karsilasmaniz guzel.:)
Bizde de ayni durumlar ha bi sey anlatayim size.izmire gittik.esimin ananesi ameliyt olmustu orda teyzeler va. Kv de orda benim. Karsilastik yani.bana sarilmadi. Sadece karsidan hg dedi.nili de basta sevmedi. Teyze kucagina verdi nili.bak torunun gelmis falan dedi oyle sevdi biraz sonra ilgilenmedi pek.2saat oturduk geldik. Giderken disari bile cikmadi. Iyi aksamlar dedim nezaketen.kapiyi da suratima kapadi :) benneyse de esime tavirliydi sanirim...ama herkes nili ve beni cok iyi karsiladi.:) ben de hic takmadim bu durumu keyfime baktim. Esim de hic bahsini acmadi.mutlu gittik mutlu donduk sukur:)
Ben de ugrayamiyorm sitwye. Teog sinavi bu ay sonu.ogrencilerimden daha heyecanliyim. 11 kisiler hepi topu.yogun calisma donemindeyiz yani...