Kahramanmaras///46

ablam evin işi bittimi bak sana ikindi çayı hazıladım .
kızlaaaar , ikindi çayı içmeyenler, hadi buyrun ,
bombam canım buyur bak sen şimdi acıkmışsındır ,

[
baklavaae1.jpg

IMG]http://img352.imageshack.us/img352/5765/cumaertesi33an5.jpg[/IMG]

cokacimcoookcanım sağol. bende acıkmıştım.:asigim: çokta güsel hepsi. ellerine ve gönlüne sağlık. kizikom gelecek az sonra.hihoyyyt

haklısın tşk ederim hepinize bugün canım sıkkın biraz kk olmasa zaman geçmez bekliyorum bakalım yarın gelecek mi bakalım ?

canım merak etme biz arkandayız.

şimdi aradı gelecek seside iyidi Ankaraya gidiyor ordanda buraya gelecek. gelince sorunlarımızı konuşuşacağız dedi sıcaktı telefonda

hemen yelkenleri suya indirme. bu sefer sen kırıldığını belli et. sesi yumuşaksada yumuşak aldırma. bak tavır konunca nasıl oldu gördün değil mi?:lepi: hep bizlerden kaynaklanıyor bunlar. biz el üstünde tutunca, bir paçavra kadar değerimiz kalmıyor. ama tavır koyunca el üstünde tutuluyoruz. aslında bunlar hiç olmasa.kötükedihüso hayat ne güzel olurdu.:asigim:a.s.:nazar:

nightrose canım, ne güzel bir yazı bulmuşsun. evlilik ilerledikçe bazı sorunlar yüzünden maalesef yıpranıyor. ama mantıklı düşünüp bu işi yürütmekte bir sanat. evlilikte genelde dış odaklar yüzünden hırpalanmalar oluyor. ah o dış odaklar olmasa ne güzel gider. mühim olan bu ilişkiyi zedelemeden sürdürmek. zedelenince tamiri olmuyor. olur gibi görünüyor sadece.

kutluyorum seni canım.

Hımmmm berfinsenacım ne güzel sofra bayıldım, hazır karnımız acıkmışken böyle bir sofra karşılasa bizi ne güzel olurdu:1no2: Bazen keşke bu kadar uzakta olmasaydınız diyorum arkadaşlar. Ablacım ne güzel kızına kavuşuyorsun. Hep böyle sevgiyle mutlulula kucaklaşın inşallah.kaydirigubbakcemile3 Sevgilerimle öpüyorum, iyi akşamlara.s.
97762747rw6be2yl5po2.gif

canım benim keşke yakın olabilsek keşke toplaşabilsek ama malesef.gerçi bunada şükür.hiç değilse burda dertleşip konuşabiliyoruz.iyiki varsınız.

arkadaşlar buyrun çay zamanı
kahve zamanı isteğe göre ikram ederim
buyrun bekliyorum
inşallah bu dileğim gerçek olucak hepimiz bir gün
k.maraşta buluşup bir araya geleceğiz

1294cayeb0.jpg

aintabarsivturkkahvexl8.jpg

kızlar bugün şimdide
gülme vakti
sizi seviyorum canlarım benim
ablam nerelerdesin
TEMELİN MAYOSU

Birgün Temel'in oglu aglaya aglaya babasinin yanina gelmis.temel de
dayanamamis sormus ;
-niye agliysin oglum çocuk;
-bütün çocuklar babalariyla plaja gidiyu. Haçan sen niye beni götirmeyisun
babacum, demis Baba yüregi iste Temel dayanamayip oglunuda plaja götürmeye
karar vermis. Ama Temel bi bakmiski mayosu yok. hemen karisina söylemis; -
ula karu haçan baa bir mayo dik de çocugu plaja götüreyim.
Kadin ne bilsin mayo dikmeyi. Almis bir seker çuvalini güzelce kesip dikmis
ve Temele vermis.
Daha sonra Temel mayosunu giyip ogluyla plajda dolasmaya baslamis. Ikisi
birlikte yürürken çocuk etraftaki herkesin babasina bakip bakip güldügünü
görmüs. Çocuk bu olaya baya kizmis tabi.
Çocuk kendi kendine sormus;
- haçan niye herkes babama bakip pis pis güli.
Çocuk merakla babasinin arkasina bir bakmiski ne görsün!
Arkada "Eskisehir seker fabrikasi" yaziyormus.
Çocuk titreye titreye babasinin önüne bakmis ve okumus;
- net 25 kilo:sm_cool:kaydirigubbakcemile3

bu defada ben buradayım siz yoksunuz ağlayacağım şimdi
eşimle oğlum evde olsaydı bende giremezdim şimdi gelirler
bende kapatmak zorundayım

arkadaşlar buyrun çay zamanı
kahve zamanı isteğe göre ikram ederim
buyrun bekliyorum
inşallah bu dileğim gerçek olucak hepimiz bir gün
k.maraşta buluşup bir araya geleceğiz

sen pişirirsinde biz gelmezmiyiz. ellerine sağlık canom.:kahve:

1294cayeb0.jpg

aintabarsivturkkahvexl8.jpg
inşallah en yakın zamanda buluşuruz. harika bir olay olurdu.

arkadaşlar bu kucak dolusu güller
gül kadar güzel olan siz arkadaşlarım için

sen o güller gibi kalbi güzel arkadaşım. hepsini ben isterim ama. ben çiçeğe dayanamam.

bu defada ben buradayım siz yoksunuz ağlayacağım şimdi
eşimle oğlum evde olsaydı bende giremezdim şimdi gelirler
bende kapatmak zorundayım

vallahi şu kk ya rahat girebilsek çok iyi olacak. yoksa örnekteki gibi bulacaklar bizi.

sonnq6xs4.jpg

umarım anlamışsınızdır.

bombam canım ablam sen zaten hamaratsın hakkını yeme şimdi.maşallah işlerinide yemeğinide dört dörtlük bi çırpıda yapıverirsin.pastalarınıda yedik çokda güzellerdi.okadarda becerüksüz deeelsün.
berfinsenam canım güller için çok teşekkürler.sen o güllerden dahada güzelsin bebeğim benim
betül ablam gözünaydın kavuşmuşun bebene.kıskandım bende annemi istiyom işteee.

canlarım bana bi akıl verin noolur.henüz dr a gidemedim bende şu 1 haftadır acayip bulantı tiksinti başdönmesi var.iştahsızlıkta cabası.ne görsem iğreniyorum.çay müptelası olduğum halde çay dahi içemiyorum.hamilelik değilde başak neden olur sizce böyle şeyler kafam allak bullak oldu.hamile olmama imkan yok bence ama yinede allah bilir tabi.başak neden olur yaaaa.

bombam canım ablam sen zaten hamaratsın hakkını yeme şimdi.maşallah işlerinide yemeğinide dört dörtlük bi çırpıda yapıverirsin.pastalarınıda yedik çokda güzellerdi.okadarda becerüksüz deeelsün.
berfinsenam canım güller için çok teşekkürler.sen o güllerden dahada güzelsin bebeğim benim
betül ablam gözünaydın kavuşmuşun bebene.kıskandım bende annemi istiyom işteee.

canım bebemi uyuttum.:ecrin_bebek: yol yorgunuydu. gecede fazla uyumamış.cokacimcoookkocacığına mama yapmış.kaydirigubbakcemile3 kocacığı yemek yemiyor diye üzülüyor.:nazar: bende ona sevdiği mamaları yaptım. senin tatlıdanda yaptım.çok sevindi. sabah içinde hamur mayaladım. çiğ börek türü bişeyler yaparım. damat bende isterim dedi.:a015: içime dert oldu.:nazar: neyse bayramda gelecek o zaman yaparım ben ona.bellide olmaz işi çıkar gelir, o zaman yaparım.:1hug: şimdi odamda pc başındayım.:asigim:

canlarım bana bi akıl verin noolur.henüz dr a gidemedim bende şu 1 haftadır acayip bulantı tiksinti başdönmesi var.iştahsızlıkta cabası.ne görsem iğreniyorum.çay müptelası olduğum halde çay dahi içemiyorum.hamilelik değilde başak neden olur sizce böyle şeyler kafam allak bullak oldu.hamile olmama imkan yok bence ama yinede allah bilir tabi.başak neden olur yaaaa.

hamile değilsen başka bişeydir. böcek filanda olabilir. yani kıl kurdu veya solucanda aynı belirtileri gösterebilir. ama mutlaka dr. git. tahlil iste. zayıflıyorumda diyorsun.
bence sen git biran evvel. tüm yazdıklarından ben onu tahmin ettim.

inşallah en yakın zamanda buluşuruz. harika bir olay olurdu.
sen o güller gibi kalbi güzel arkadaşım. hepsini ben isterim ama. ben çiçeğe dayanamam.

vallahi şu kk ya rahat girebilsek çok iyi olacak. yoksa örnekteki gibi bulacaklar bizi.

sonnq6xs4.jpg

umarım anlamışsınızdır.
sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün :roflol:
ablam canım inşallah bir gün bir araya geleceğiz sağlıkla
bu arada gözün aydın ,ALLAHım mutluluğunuzu bozmasın :Saruboceq:,
ne güzel bak sende annesin
anne var kırk kat anne var tek kat diye
sende ben gibi kırk kat üstüsün :1hug:
ALLAHım yavrularımızın en güzel günlerini yıllarını görmeyi nasip etsin inşallah
daha şimdiden eşimle çocuklarımızın evlendiğini
hep beraber ziyarete geleceklerini günler öncesi
beraber eşimle hazırlıklara başlayacağımızı
torunlarımıza alacağımız hediyeleri
büyüdüklerinde harşlıklarını eksik etmeyeceğimizi
lafı çok uzattım ama senin anlayacağın hepsini dahada çok şeylerin
şimdiden hayalini kuruyoruz :nazar:
ablam çocuklarıma çok iyi bir anneyim ALLAH ın izniyle
ve çok iyide bir kayınvalide olacağım inşallah
ALLAHIM o günleri sağsalim göstersin hepimize inşallah:Saruboceq:

canım geçmiş olsun vallahi eğer hamilelik yoksa
bende betül ablamın düşündüğüne katılıyorum ,
aynı sorun eski komşumdada vardı ,
oda çok aşırı zayıftı kilo alamazdı
mide bulantısı ,iştahsızlık ,dermansızlık ,hep vardı
tatlım doktoruna git sağlık bu
başka şeye benzemez
inşallah hemencik iyileşirsin
canım benim dualarım seninle :Saruboceq:

teşekkürler canlarım yaa içime su serptiniz.eşim yarın gidelim test yaptıralım tahlil falan diyor.ama burda hiç uzman dr yok.dediğiniz gibi hiç dermanımda yok.inşallah kötü bişi yoktur.

sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün :roflol:
ablam canım inşallah bir gün bir araya geleceğiz sağlıkla
bu arada gözün aydın ,ALLAHım mutluluğunuzu bozmasın :Saruboceq:,
ne güzel bak sende annesin
anne var kırk kat anne var tek kat diye
sende ben gibi kırk kat üstüsün :1hug:
ALLAHım yavrularımızın en güzel günlerini yıllarını görmeyi nasip etsin inşallah
daha şimdiden eşimle çocuklarımızın evlendiğini
hep beraber ziyarete geleceklerini günler öncesi
beraber eşimle hazırlıklara başlayacağımızı
torunlarımıza alacağımız hediyeleri
büyüdüklerinde harşlıklarını eksik etmeyeceğimizi
lafı çok uzattım ama senin anlayacağın hepsini dahada çok şeylerin
şimdiden hayalini kuruyoruz :nazar:
ablam çocuklarıma çok iyi bir anneyim ALLAH ın izniyle
ve çok iyide bir kayınvalide olacağım inşallah
ALLAHIM o günleri sağsalim göstersin hepimize inşallah:Saruboceq:

canım benim, annelik çok yüce bir duygu. ben öyle gördüm. bunu çocuklarımada göstermeye çabaladım. ne kadar başarılı oldum onu bilemiyorum. inan işten geldiğimde kolumu kıpırtacak halim olmazdı. ama onların yüzünü görünce tüm yorgunluğumu unuturdum. onların gönlü olsun diye saatlerce onlarla oyun oynardım. canım sıkkın bile olsa onlardan bunu saklardım. bakıyorum onlarda bunu takdir ediyorlar. farkındasınız kız ikide bir yanıma geliyor. ben bundan mutluyum. ama evinede bağlansın istiyorum. yinede ana yüreği içimden gelsin diyor. ikiside çok düşkünler. hatta oğlum seni sevmeyecek bir kızla evlenmem diye tutturuyor. bunun yanlış olduğunu defalarca anlatıyorum tabii. ben ve eşim hayatımızı onlar üstüne kurduk. onlarsız bir yaşam allah bize göstermesin. :Saruboceq: bütün çabalarımız onlar için. dilerim herkese böyle evlatlar verir. :asigim:
benim için ve diğer anneler için mutlaka evlat önce gelir. ben her cuma anneciğimin duasını almak için ararım. biliyorsunuz anacım ankarada. allah onu başımızdan eksik etmesin. ona beni doğurduğu ve benim annem olduğu için minnettarım. ay ağladım.senağlama anamı çok özledim ya. onu çok ama çok seviyorum.:asigim:a.s.

X