Kahraman Türk Askerleri

Allah hepsini korusun, kollasın
ana kuzuları, vatan bekçileri
gururlanım onları öyle çakı gibi görünce
emeğine sağlık, çok tşk.
sevgiler

ay gorunce biraz daha uzuldumya allah onlarin yardimcilari olsun dualarimiz onlarla.sag saglim evlerine eslerine cocuklari annelerine donmeleri umut ederim.bende bi asker kiziyim neler cektiklerini cok iyi anliyorum.allah razi olsun tum mehmetcik ve ordumuzdan .a.s.a.s.a.s.a.s.

Allahim hepsini korusun insallah....Sevdiklerine bekleyenlerine kavustursun...

Aminnnnnnnnnn binlerce aminnnnn..
Allah yanlarında olsun..Bilsinler ki dualarımızdalar..Ayaklarına çakıl taşı bile değmeden yuvalarına dönsünler inş.

Nasıl bir gururla baktım fotoğraflara.....

Bu ülkede yaşamaktan, Türk olmaktan tekrar tekrar onur duydum..

Anlı şanlı Türk Askeri ve onları doğuran şerefli analar sağolsun....

Vatan size emanet.....Sizlerde Allah'a...

reimlere bakmak bile duygulandırıyo ınsanı benımde kardesım askerde ınsan aklından cıkaramıyo allah yardımcıları olsun ve onları korusun hep dua edıyorum onlara

Allahım sen hepsini koru.
Ağrılarını acılarını analarına babalarına sevdiklerine gösterme.
Bekleyenlerine kavuşmalarını nasip eyle yarabbim.

allah zalimin kötülüklerinden terör örgütünden korusun anasına babasına eşlerine çocuklarına tüm sevdiklerine bağışlasın onları onların sayesinde yataklarımızda rahat uyuyoruz allahın melekleri üzerlerinde olsun AMİNNN

Aslanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.Benim eşimde 92 yılında oralarda komando olarak askerliğini yapmış .Elinde tüfeğiyle gururla bakan bir fotoğrafını büyüttüm .Bütün aslanlarımızla gurur duyuyorum. :enbuyukkk:

Akşam haberlerde izleyince burnumun direği sızladı.Dört askerimiz donma tehlikesi geçirmiş birinin durumu ağır komada.Dualarımız onunla olsun onlara çok şey borçluyuz çooookk...

Akşam haberlerde izleyince burnumun direği sızladı.Dört askerimiz donma tehlikesi geçirmiş birinin durumu ağır komada.Dualarımız onunla olsun onlara çok şey borçluyuz çooookk...

Allah askerlerimizi korusun..........

çok duygulandım senağlamaAllahım onlara yardımcı olsun :1hug: hele dün hastanede görmüş olduğum elinde kan torbasıyla,röntgen odasının önünde bekleyen, yeni akciğer ameliyatı olmuş asker beni öyle etkiledi ki:teselli: bu gencimize buradan tekrar geçmiş olsun diyorum diğer yaralı,donma tehlikesi geçiren bütün askerlerimize de tabiia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…