Kahraman Türk Askerleri

ilk ateş

ele gecirdigimiz mühimmat amerikan malıdır

ben onlara kurban olurum :çok üzgünüm:
çok seviyorum onları.
allahım hepsini korusun. hepsini tez zamanda kılına zarar vermeden sevdiklerine kavuştursun.
onlara uzanan eller kırılsın gebersinler klava:

ben onlara kurban olurum :çok üzgünüm:
çok seviyorum onları.
allahım hepsini korusun. hepsini tez zamanda kılına zarar vermeden sevdiklerine kavuştursun.
onlara uzanan eller kırılsın gebersinler klava:

a.sa.sa.s.............................

Ne zaman görsem askerlerimizi icim daglaniyor.
Allahim askerlerimizin yaninda olsun onlari korusun.
Ailelerinede güc versin cünkü cok zor bir durum evladinin o sartlarda askerlik yapmasi.
Hersey vatanimiz icin...

askerlerimize teşekkür etmek boynumuzun borçu
allah bütün askerlerimizi korusun...........

VATANINI KORUMAK İÇİN GENÇLİĞİNİN EN GÜZEL YILLARINI VEREN MEHMETÇİĞİMİZE BİZDE CANIMIZI VERSEK AZDIR ...BEN BİR ASKER NİŞANLISIYIM VE ONUNLA GRUR DUYUYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM VE TÜM ASKERLERİMİZİ ALLAHIM KORUSUN VE AİLELERİNE SAĞ SALİM KAVUŞMAYI NASİP ETSİM DUALARIMIZI ASKERLERİMİZDEN EKSİK ETMEYELİM ....AMİNNN....

canım Allah kavuştursun,....................

onlar olmasa bu kadar rahat olamazdık Allah onları korusun sevdiklerine sabır versin onlara güç versin.dediğiniz gibi gençliğinin en güzel yıllarında askerlik yapıyorlar ve bence pişman olmuyorlar çünkü TÜRKİYE ONLARLA GURUR DUYUYOR.Allah hepimizi kavuştursunİnşallah artık askerlerimze zarar gelmez tabi sivillerede

Allah onları başımızdan eksik etmesin.. onlara uzanan hain, iğrenç elleri de emellerine ulaşamadan kırsın inşallah...

[/I][/B]
paylaşımın için çok sağol canıma.s.a.s.

benim aşkım da hakkaride dağda,aklım yüreğim hep onda.fotoğrafları görünce içimde bi yer sızladı.onların hepsi kınalı kuzular.allah benim kınalı kuzumu da ordaki bütün askerleri de korusun,allaha emanet olsunlar.seninle gurur duyuyorum,döneceğin günü bekliyorum bebeğim,başım dimdik

benim bebeğim de askerde,tüm askerler ve bitanem hepsi allaha emanet.allahın izniyle sağ salim dönecekler.seni büyük bi özlemle bekliyorum bebeğim

benim ikiz kaynım var ikiside asker biri yarın dağıtıma geliyo allah onları korusun bütün askerleride

herkese merhaba,benim kınalı kuzum biricik eşim de hakkari çukurcada askerliğini yapıyor.ben henüz sizler gibi anne olamadım ancak sizleri öyle iyi anlıyorum ki...ondan günlerdir haber alamıyorum,operasyondalar... allahıma tek duam inşallah iyidir,hayattadır.ben günlerdir tek bi nefese umut yaşıyorum.inşallah tüm kınalı kuzular sağ salim bekleyenlerine dönerler,duygularım kaskatı artık ne diyeceğimi bilemiyorum.kelimelerin tükendiği noktadayım.sadece dua edebiliyorum;hepsi için.kınalı kuzum,bitanem seni çok özledim,seninle gurur duyuyorum aşkım.allah tüm bekleyenlere sabır versin.iyi geceler

Canım haber aldınmı eşinden...İnşallah iyilik,sağlık haberlerini almışsındır.Hepimiz bütün kınalı kuzularımız için duacıyız..
Giden cümlesinin kınalı kuzusu sağ salim döner inşallah..
Hepiniz allaha emanet olun...

eftalya hanım allah sağlıkla sizi yavrunuza kavuştursun inşallah.Bayrağımızın dalgalandığı her yerde vatani görevini yapan yavrularımıza hayırlı teskereler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…