• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahraman Türk Askerleri

vatanıma ve mehmetçiğe canım feda
benimde kocişkom şu an şanlı ordumun bir neferi.rabbim korusun hepsini

Sizlerle Gurur Duyuyoruz...

uuu20071115105949bx81zf4.jpg

18lq81ru5.jpg

21kv41dp8.jpg

35mq71cg5.jpg

1412wv7et1mb3.jpg

turkey1dt4.gif

Allah tüm askerlerimize ve onların yolunu gözleyen ailelerine yardım etsin. İşleri o kadar zor ama bir o kadar yürekten yapıyorlar ki..

ŞÜHEDA GÖVDESİ BİR BAKSANA DAĞLAR TAŞLAR...
O RÜKU OLMASA DÜNYADA EĞİLMEZ BAŞLAR,
VURULMUŞ TEMİZ ALNINDAN UZANMIŞ YATIYOR;
BİR HİLAL UĞRUNA YA RAB NE GÜNEŞLER BATIYOR!

22 Şubat 2008 tarihinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada, 24 terörist etkisiz hale getirilmiş, çok sayıda terörist yaralanmıştır. Ayrıca, temas bölgesinde en az 20 teröristin daha topçu ve silahlı helikopterler tarafından etkisiz hale getirildiği değerlendirilmektedir.
Söz konusu çatışmada 5 personelimiz şehit olmuştur. Sıcak temas durumu bazı noktalarda kesintilerle devam etmektedir.
Birliklerimiz çetin hava ve arazi şartlarında, ileri harekatı ve arazi arama tarama faaliyetlerini kahramanca sürdürmektedirler. Harekat, planlanan hedeflere ulaşıp öngörülen maksat tahakkuk edince sona erdirilecektir.

Genelkurmayın açıklamasıdır..

Şehitlerimize Allahtan rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum..Kınalı kuzular dualarım hep sizlerle olacak.

238086052202200811gf6.jpg

Kara Harekatı

Kınalı Kuzularım hepiniz allaha emanet olun...

Son düzenleme:
Operasyona katılan askerlerimizin Allah yardımcısı olsun.
Hayırlısıyla sağ salim yuvalarına dönmelerini nasip etsin.
Dualarımız sizinle sizlerle gurur duyuyoruz.
Allah hepsinden razı olsun.

allah hepsini sağ sağlim ailelerine kawuştursun hiç bir ana yüreği yanmasın...kınalı kuzular allahım hepinize güç kuwwet wersin her türlü kötülüklerden korusun....(amin)

Ruhun şad olsun,rahat uyu şehidim...
Şehit mektubu;

ANNEM' E

Bir gün taşınacağım erler kolunda
Görev anında gurbet yolunda
Kapanmış yatarken bayrak altında
Karşına çıkarken ağlama annem

Ansızın bakarsın gelir bir haber
Oğlun görevde şahit olmuş derler

Bayraklar altında gelirsem eğer
Üstüme yığılıp ağlama annem

Çiçeği burnunda yirmi yaşında
Oturmuş beklerim silah başında
İsmimi okursan mezar taşında
Üstüme kapanıp ağlama annem

Gurbette ağladım döktüm gözyaşı
Son durağım olursa mezar taşı
Sizlere söyleyince sağ olsun başın
Boynunu büküpte ağlama annem

Murat İLERİGELEN
Uzm. J. Çvş.

turkey1cy5.gif

Allah askerlerimizi korusun,onlara güç versin:nazar:
şehitlerimize Allah rahmet eylesin

Rabbim tüm askerlerimizi ve emniyet güçlerimizi korusun,muhafaza ve muzaffer eylesin inşaallah.Annelerinin yüreğine ateş düşürmesin.Şehitlerimizin mekanı cennet olsun,aile ve sevdiklerinin,hepimizin başı sağolsun.
amin amin amiiiin

allahım tüm askerciklerimize güç kuvvet versin.şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.şehit analarınında başı sağ olsun demek istiyorum.kahrolsun pkk .lanet olsun kazınsın kökleri.atam nerdesin.............:((((((((((((((((((8888

Ey mavi göklerin beyaz ve kizil süsü Kiz kardesimin gelinligi, sehidimin son örtüsü. isik isik, dalga dalga bayragim, Senin destanini okudum Senin destanini yazacagim, Sana benim gözümle bakmayanin Mezarini kazacagim, seni selamlamadan ucan kusun Yuvasini bozacagim, Dalgalandigin yerde ne korku ne keder, Gölgende bana da bana da yer ver. Sabah olmasin günler dogmasin ne cikar, Yurda ay yildizin isigi yeter, Savas bizi karli daglara götürdügü gün, Kizilliginda sigindik, Dalgalardan cöllere düsürdügü Gölgene sigindik, Eysimdi süzgün rüzgârlarda dalgali Barisin güvercini, savasin kartali Yüksek yerlerde acan cicegim Senin altinda dogdum Senin dibinde ölecegim, Tarihim, serefim, siirim, her seyim Yer yüzünde yer begen, Nereye dikilmek istersen, Söyle seni oraya dikeyim.

Back